Onsdag

Jag är så sjukt uttråkad. Det känns som att jag är så här uttråkad varenda jävla dag, seriöst. Jag hatar att sitta hemma och det blir alltid så att jag börjar fundera på mitt liv och andra grejer. Ju mer man funderar på sådant, desto mer ensam känner man sig. Just nu känner jag mig jäkligt ensam. Just nu känns det som att inte en enda jävel bryr sig om vad jag gör. Det är så det känns nästan varje dag och I HATE IT.

Det är klart jag inte ALLTID är hemma hela tiden men vissa dagar så är jag det. Vissa dagar orkar jag inte göra något men för det mesta så är det för att det inte finns någon annan att göra något med. Jag har alltid önskat att jag hade ett såntdär tjejgäng. Ett gäng där alla bryr sig om varandra och alltid ringer varandra och frågar om man vill göra något. Om en i gruppen fattas så märks det liksom.
Men jag, om ingen umgås med mig så tror jag knappast dem saknar mig heller. Trisst.
Allt var bättre när man var liten, då hade man sina kompisar som man umgicks med 24/7 och varje dag var underbar.
Nu suger allting. YUUUUPP!

Javisst, idag är det utebio men jag tror inte jag vill gå dit..
Helt seriöst, life sucks.



Jag, 2004



Sorry om detta var ett tråkigt och deprimerande inlägg, jag var bara tvungen att skriva av mig lite, allt detta äter upp mig inifrån och jag vet inte om det är särskilt många som förstår. Iallafall inte dem som står mig närmast.



Puss!

Ehm..

Jag gillar inte när folk är anonyma. Varför kan ni inte bara fylla i ert namn så jag vet vem det är som kommenterar?
Anonym frågade ifall jag och min älskling har gjort slut. Svaret är enkelt: No way josé.

Hädanefter hoppas jag iallafall att ingen är anonym mer. SKRIV ERT NAMN ELLER NÅGOT ANNAT SÅ JAG FÖRSTÅR VEM DET ÄR :)















Puss!

belly

Har dansat lite orientalisk dans nu, märks verkligen att jag är i dålig form.. hahaha, svettas som fan :p
Alltså ääääääääääääääääääääääälskar verkligen att dansa, så jävla kul och jag tycker att orientalisk dans passar mig :)
Har dansat lite till Nancy Ajrams låt Nasseto Garho, som betyder typ I made him forget his wounds. Nancy är känd i hela arabvärlden och hon är SNYGG, men hon har opererat sig massa massa gånger, tyvärr.

Arabiska sångare har så vackra texter och alla mina släktingar säger att arabiska är ett vackert språk. Ibland när jag ber dem översätta något så går det inte riktigt för det blir liksom inte samma betydelse. Språket är lite som poesi, så då kan ju deras låtar inte bli annat än det också..

Här är en låt med Nancy Ajram som har blivit översatt. Enjoy!





Puss!

shake what ya mama gave ya






♥♥

Proud to be...

Pride. Överallt är det pride pride pride. Kanal 5 har fasiken ändrat sin logga och sin tv-tablå bara för pride-festivalen.
JÄVLIGT IRRITERANDE! Det känns som att de nästan bara har, eller har haft, program om homosexuella. Det kan väl vara intressant, men jag vill inte bara se sånt. Okej?

Jag är inte emot homosexuella, det är inte det som detta handlar om. Utan jag förstår bara inte varför man ska ha en pride-festival och att kanalerna ska påverkas?

Homosexuella är så ledsna över att många inte accepterar deras sätt att leva, de vill bara vara "normala", som alla andra det vill säga. Jaha, varför då stjäla all uppmärksamhet? Javisst kan det vara roligt med en festival, men varför finns det då inte en festival för alla som är hetero? Alla muslimer? Kristna? Judar? Hinduer? Eller någon annan religion..

Eller varför inte för just svenskar, araber, afrikaner, amerikaner, chilenare? Hmmnn? Ännu bättre skulle vara en karneval för MÄNSKLIGHETEN.
 


Fan alltså. Jag bryr mig inte om att ni kanske tycker jag är en idiot nu. Jag har inte snackat skit om homosexuella och helt ärligt så bryr jag mig inte om en person är homo, hetero, gul, röd, blå eller fyrkantig. Alla människor är lika mycket värda men jag tycker att alla borde få uppmärksamhet. Tillexempel på nationaldagen, skulle det inte vara roligt om Tv inspirerades? En stor festival skulle väl vara skitkul? Ungefär som en karneval. I would love that. Istället för att alla ska vara så himla tråkiga och kanske till sin höjd dricka lite snaps eller vad det nu är dom dricker.


 
båda bilderna är från google..





Jahapp, orkar fan inte skriva mer om det här ämnet, haha :D
Puss på er! SPECIELLT PÅ ALLA HOMOSEXUELLA SOM ÄR STOLTA ÖVER DET :)


take you there

Hallooo everybody.
Jag kom precis hem från Otten (en nattklubb här).. Sean Kingston var där idag och sjöng några låtar.. typ 5? haha vetifan..
Jag gillar verkligen hans musik och den får mig alltid att vilja dansa, men idag var jag ganska besviken vilket kan bero på att jag kanske hade för höga förväntningar.
En sak jag har lärt mig är att pengar kan verkligen lura människor och att ingen människa är perfekt, speciellt inte alla kändisar som man tror är det.

I Seans videos så ser man ju självklart att han har ett antal extra kilon som kanske inte behövs, haha, men nu i verkligheten så var han verkligen GIGANTISKT! Det spelar egentligen ingen roll men det chockade mig bara. Det som störde mig allra mest var att alla tjata om att man skulle komma i tid för att de sålde biljetterna i dörren.. så vi var där vid halv 10 eftersom dom skulle öppna kl 10. Vi stod i kö och de släppte in folk vid kvart över 10.. ILLA ..  meeen, saken var den att Sean Kingston kom ut på scen vid 01.40.. typ.. fyfan! Folk trängdes så jävla mycket både innan och under "konserten", folk tappar verkligen alla sina IQ och sin medkänsla när det är någon kändis i närheten..
Sean Kingston lät oss vänta jävligt länge.. han var där hela tiden, det vet jag, för hans back-up sångare festade som alla andra..
Han sjöng sina låtar och sen gick han bara, de flesta artister brukar ju iallafall komma ut igen och sjunga en sista låt? Något jag tyckte var dåligt var att han knappt hade ögonkontakt med publiken och "klatchade" inte så mycket...

AYAAA, han var bra ändå och hans låtar är jäävligt nice, så jag är glad att jag gick dit :)






Nu ska jag sova eller nått ..
Puss!

free palestine

Imorse vid 06.30 så gick jag upp, bara efter 3 timmars sömn, för att vi skulle skjutsa pappa till tågstationen. Jag var riktigt trött men vad gör man inte för sin pappa? :)
Han skulle alltså ta tåget till Arlanda för att sedan ta flyget till Palestina. Kändes konstigt att säga hejdå eftersom man vet att det kommer dröja ända tills den 2 september innan vi ses igen. Hoppas iallafall att han får en trevlig semester där och att allt går som det ska! :)

jag och pappa för längesen..


På tågstationen så träffade jag också Emelie, hon skulle också till Stockholm, men för att gå på en intervju. Hoppas det gick braaa! :)


Senare så träffade jag min älskling :) Vi såg på nån gammal film med Dolph Lundgren, eller hur hans namn nu stavas..
Den var rätt ok faktiskt :)
Men en film jag skulle vilja se nu är Hancock.. den verkar bra!



Nu ska jag göra nått annat, haha.
Puss!

missing you

Igår drog jag till Cirre :) Lina var också där och sedan drog vi till utebion. Några fjortisar irritera som fan men äähhhh, orka tänka på dom nu. Efter halva filmen så drog vi hem till Cirre igen och käka. Vi tog en massa nöördbilder också hahaha så jävla kuuul, helt sjuka bilder.. sedan somna vi söööött :D ♥


     
   
 






saknar min älskling!

Heartbeat

Idag känns som en seg dag, men ska iallafall träffa älsklingen sen. Har ingen aning om vad vi ska göra, blir väl att titta på film eller något.
Har inte så mycket att skriva just nu men ni kan väl passa på att njuta av låten...




me love this.



l o v e

Kärlek, vad är egentligen kärlek? Äkta kärlek. Hur vet man att man upplevt den och hur känns den egentligen?
Jag lever kanske i en drömvärld, jag tror och VILL att allt ska vara som på film, liksom, varför inte? Varför ska det inte kunna vara så?

Just nu så märks det iallafall tydligt att killar är från en helt annan planet. Jag önskar att jag förstod mig på dem, att de aldrig kunde såra mig.
Aya, i guess that's life.. ups and downs.



Men min fråga till er är nu,
vad är äkta kärlek?





Puss!

m o v e

Idag var jag på stan med mamma, min syrra, hennes dotter och sen så kom min moster. Letade efter shorts och sandaler som jag kan ha i spanien. Hittade ett par lila shorts och lämnade tillbaka en tshirt med hål i. Istället för tshirten tog jag en... tadaaa.. lila top! Haha. Chockerande.
Jag köpte också något som jag verkligen HATAR.. dvs flip flops. De är så fula och obekväma och jag spyr på dem. Men de kostade bara 38 kr eller något och jag ska bara ha dem på stranden.

Kollade nyss på So u think u can dance och jag vill bara dansa dansa dansa. Jag älskar att dansa och om jag hade haft råd så skulle jag dansa så mycket jag kunde.
I höst ska jag iallafall börja i orientalisk dans steg 2 - längtar! Ska kolla om det finns någon mer dans jag kan börja i..





Idag fick jag veta något som gjorde mig jäkligt glad... SEAN KINGSTON kommer till Otten (en nattklubb här i Norrköping). Det enda negativa är att det kostar 140 kr och man måste köpa biljett i dörren, vilket innebär att man måste köa LÄNGE.
Aya, it's worth it :D
Dagen efter så firar jag och min älskling 3 år så då ska vi också ut och den dagen kommer en dancehall sångare som heter chukki starr.

NIIICE.



Puss!

Awake

Såg precis filmen Awake. Valde den mest eftersom att Jessica Alba är med men även för att folk har sagt att den är bra.
De hade rätt, den var bra, men också väldigt skrämmande.
Det är ingen skräckfilm utan ni måste se den för att förstå... Jag har iallafall ett par tårar i ögonen.



So sorry

Jag är ledsen att jag inte skrivit mycket i den här bloggen, men det finns helt enkelt inte mycket att skriva om. Jag gör knappast något kul om dagarna och jag tar knappt några bilder.

Men.. den 9e augusti ska jag till Alicante i Spanien. Då jääävlar ska jag fota som aldrig förr! Det ni.

 




me love


ok

dumma, dumma mig.
Jag lovade att jag skulle lägga in bilder från Ö-vik resan men har fortfarande inte gjort det.. fy på mig.
Men.. därför ska jag göra det nu! :)

   
min kusins restaurang (där de för övrigt serverar krokodilburgare)


utanför star wars utställningen, på en matta där jag hör hemma...
jaaaapp, röda mattan :D


pappa gillar att ta kort i parker...


fin utsikt som inte syns på bilden direkt..

 
världens finaste tjej! Min kusins dotter :)

Home sweet home

Igår kväll kom jag hem från Örnsköldsvik. Det var kul att få träffa min kusin och hans tjej, men även hans dotter och att få se hur han bor och hans restaurang. Ö-vik är en liten stad och jag är nog mer en storstadstjej, men trots det så hade jag kul där.

Bilder får ni se en annan gång för att nu måste jag duscha, klä på mig och lite sådär. Ska nämligen till älsklingen som jag inte har träffat sen i måndags. Kommer kanske sova där också så :)








Puss på er!

Ö-vik

Nu drar jag till Örnsköldsvik..
Vi ses om några dagar!




Puss!

This makes me happy


RSS 2.0