When a heart breaks, it don't breakeven..

Jag har lyssnat mer och mer nu på ett band som heter The Script.. De är verkligen sjuuukt bra och älskar deras texter!
Lyssna på dessa.



What am I suppose to do when the best part of me was always you
What am I suppose to say when I'm all choked up and your ok
I'm falling to pieces
I'm falling to pieces





Nu ska jag sova.
Puss!

one.

Idag var jag på kalas/namnfest för min kusins barn, Filip. Han fyller 1 år och är vääärldens sötaste! Fiiifaan.
Många av mina kusiner var däär och mina syskon och en massa andra folk.. älskar att sitta o prata med alla :) det händer liksom inte varje dag eftersom ingen av dem bor i Norrköping.

Jag och en kusin snacka om att alla kusiner borde åka till Jordanien nästa sommar :) det skulle vara skiitkul verkligen! Just nu är det bara pengarna som fattas.. Hoppas att jag får ett jobb så jag kan åka dit!
Påtal om det så kommer pappa hem på tisdag. Han åkte till tel aviv i Israel den 22 juli.. så var han i Palestina ett tag, åkte sedan till Jordanien och sen tillbaka till Palestina :) Har saknat honom faktiskt :( men är glad att han kommer hem nu.. han är liksom den som fixar allt :) han finns alltid där.



Ramadan börjar snart, vilket innebär att man ska fasta.. Men jag tror inte jag ska göra det. Förra året fastade jag i tre dagar, men det var skitsvårt när jag gick i skolan o så.. fick huvudvärk o allt :/ Men nu har jag inte skola så får se hur jag gör, plus att man inte får äta eller dricka förän vid typ halv 8-8 på kvällen..
Men det är mysigt också att sen när man äntligen får äta så är det liksom MYCKET och GOD mat :D hihi..

Jag var skittrött för ett par timmar sedan, men nu har jag piggnat till.. fan :( det beror nog mycket på att jag har tuuusen tankar i mitt huvud..

Anywaaays..
Har försökt ladda upp bilder i det här inlägget men det funkar inteee.. turen :(





Puss!

cam

Min webcam suger. Jag önskar den var lika bra som Kenzas...



såhär ser jag iallafall ut nu.. kl.04.48 på morgonen.. hahaha! snyggt.

Oj..

Klockan är jävligt mycket.. lite? Haha :D Har inte ens gått o lagt mig än, vilket beror på två JÄVLIGT SNYGGA TJEEEJEEER!
Emira och Sofia :)
Vi snackar om allt mellan himmel och joord.. verkligen ALLT! skönaste tjejerna <3


Wanted

Såg precis filmen Wanted.. ni vet den med Angelina Jolie :)
Filmen var helt ok faktiskt, men jag måste bara säga något som jag har tyckt i fleeera år nu.. FAN VAD VACKER ANGELINA ÄR! Seriöst, hur kan man se så bra ut? Phuuuck.








p.s. Jag fick mina grillchips tillslut!




Papapapapalliiiit..

Pallit. Är på världens sämsta humör just nu och jag måste be om ursäkt för hur vissa blogginlägg kommer bli... Om jag är sur så kan jag inte direkt leka glad.. usch.
Har suttit hemma hela veckan nu.. SKITKUL! Har inte ens lust att gå upp på morgonen så därför blir det att jag ligger kvar jävligt länge.. Men idag gick jag upp för jag trodde jag skulle till stan med en viss person. MEN NEEEJ NEEEEJ, personen sa att vi kan gå imorgon. Så sa jag att jag verkligen inte orkar vara hemma idag, så säger personen: gå ut?
Jahaaa med veeem dåå? ALLTSÅ.. fan..

Förlåt mina läsare (de få jag har).. hoppas inte mitt humör smittar av sig :(

Vill ni veta en annan jobbig grej? Jag har varit sugen på grillchips hela veckan. Japp, räfflade, goda, grillchips. GE MIG!
Mmmmm,
vill bara bita i dom.. mitt i en räffla.. haha fan jag låter sjuk.



mmmm.



Vem bryr sig?

Jag är så himla uttråkad.. och vad händer då? Joo, jag blir sur.
Besökte precis kissies blogg, ni vet vem hon är, eller hur? Men iallafall, så läser jag lite och scrollar neråt.. vad ser jag?
Hon säljer fula jävla linnen och tshirts där det står typ: Gör som Kissie, använd inte päls!, I ♥ My skin! Använder inte päls!, Kissie Crew, Kissies.se.

Hmn, VEM FAN VILL KÖPA DESSA LINNEN OCH TSHIRTS? Herre.. min.. Gud.
Har människan verkligen sådana stalkers till läsare att de vill ha den där skiten? Jag skulle aldrig i hela mitt liv ta på mig något sådant. Det värsta är väl också att man faktiskt kan göra egna tshirts för exakt samma pris som hon säljer dem för. Alltså behöver man inte gå runt med en ful kissie tröja när man kan göra en helt egen, fin EMILIA-tröja.

Men, cred till Kissie om hon nu lyckas sälja något..


Fan, går inte att ladda upp bilder just nu... Men om du vill ha en t-shirt där det står I ♥ Emilia, så finns det att beställa på spreadshirt.se






PUSS!

Pics

Från Spanien.










21 augusti

Helluu. Sorry att jag inte skrev direkt när jag kom hem från Spanien, men har inte riktigt haft någon lust för det. Jag längtar tillbaka till 38graders-värmen och playan. Jag vill inte vara i Sverige mer, jag vill härifrån.. NU! Snälla, ta mig till något varmt land, ge mig en lägenhet där och ett jobb - SNÄLLA!

Jag lägger inte upp så många bilder här så om ni vill se fler kan ni besöka min bilddagbok (endast för medlemmar) och jag heter e-milia89 där.
Lägger upp bilder på bloggen senare ikväll, är inloggad på fel konto nu och hinner inte byta eftersom jag alldeles strax ska åka till min farmor.




gammal bild på mig.





Ni får ha det så bra sålänge :)
Puss!

Spanien.

Det här blir sista inlägget innan jag åker till Spanien :)
Bussen till flygplatsen går imorgon vid 12.00 och sedan går vårt flyg vid 3-tiden. Har packat och så idag och det var inte direkt enkelt... Man får bara ha 15 kg med sig och en tom väska väger ju ett antal kilo, så när jag lagt ner allt och vägde väskan så stod den på 15 nånting. FAAAN tänkte jag och tog ut allt igen.. kollade igenom alla saker och valde att inte ta med en klänning och typ ett linne, WOW. Aya.. får väl betala övervikt :( dumma ryanair.. u suck.

Men imorgon kväll så befinner vi alltså oss i Alicante, Torrevieja i Spanien och äter väl någon god mat ute och mamma får nog säga: Una cervesa, por favor.
Nice.



me and my baby.. fan vad kul vi ska ha i spanien! :D




Men ni får ha det så bra här i Sverige, så syns vi igen den 16e augusti! :)
Puss!



Mi amore

Både igår och idag har jag besökt MASSOR av sidor gällande jobb i Italien. Har kollat vad som finns och det är inte mycket det, haha.. Det finns mest au-pair jobb ifall man inte kan flytande italienska.
Jag har iallafall sparat några familjer, så ska kolla igenom dem och sedan bestämma mig om jag verkligen vill jobba som au-pair.

Drömmen är att kunna ha ett normalt jobb, lagom fin lägenhet och ett liv i Italien. Vill också lära mig arabiska men det tar vi lite senare...


Jag i Milano, 2007




På lördag åker jag till Torrevieja i Spanien tillsammans med min mamma, kusin, faster och fasters kille. Det ska bli så himla skönt! Hoppas bara att vi har tur med vädret..
Men det ska bli nice att få slippa Sverige, även om det bara är en vecka. Så senare idag ska jag packa och lite sådär..



Puss på er!


Music

1. Ställ in musikspelaren på shuffle - blanda
2. Tryck framåt tre gånger efter varje fråga
 3. Använd låttiteln som svar till varje fråga om ditt liv


1. Hur mår du idag? Love you
 2. Hur kommer dagen (idag) vara/vart? About us
 3. Vad var det första du tänkte när du vaknade? My love
 4. Vad är det sista du kommer tänka innan du somnar idag? Addicted
 5. Vad skulle dina vänner ge dig för namn om dom fick välja åt dig? The truth
6. Hur är det med kärleken? Touch my body
7. Vilken låt passar mest in på den du håller kär? A song for you
8. Hur mår dina vänner? Heart-shaped box
9. Tycker dina vänner om dig? Outta my system
10. Hur ser folk dig? That's right
11. Spanar folk in dig? Rumpshaker
12. Är du bra i sängen? Most high cup full
13. Har nån sexfantasier om dig? Storm
14. Kommer du alltid bo kvar i Sverige? Impossible
15. Hur kommer du dö? Still waiting
16. Vad skulle du hetat om du var född i framtiden? (Oh no) What you got
17. Vilken är din otur's låt? Phase
18. Vilken är din tur låt? Better without you
19. Vilken låt beskriver ditt utseende mest? Oh me, oh my
20. Vilken låt beskriver din personlighet mest? Make me better
21. Hur är det med ditt liv? Rockstar
22. Hur kunde det vart i ditt liv om du hade valt andra vägar? Dry your eyes
23. Vad ska ditt första barn heta? Drop dead gorgeous
24. Hur kommer ditt liv bli? Push
25. Vilken låt stämmer mest in på dina föräldrar? I miss you
26. Hur kommer sommaren bli? Dutty wine
27. Finns det nån som är hemligt kär i dig? How could this happen to me
28. Kysser du bra? One word
29. Mår din kropp bra? Share the love
30. Får du tillräckligt med sex? Clumsy





Haha, fina svar på en del...

-

Hmnn, jag har besökare men INGEN kommenterar. Det är inte kul att skriva här om ingen säger ett skit. Visst är det sant att jag skriver en del saker för mig själv. Men tror ni verkligen att jag skriver för min skull tillexempel, vart jag ska åka på semester?
Jag vet ju redan vart jag ska, jag skriver det bara för att ni kanske vill veta sådant.


Anyways, this sucks.

Angel

Igår fick jag ett sms av mamma (jag var hos älskling) och hon skrev att en av mina kusiner hade ringt. Hon hade berättat att farmor ligger på sjukhuset och enligt doktorn är hon döende.

Det kändes så konstigt att läsa det där. Jag hade precis vaknat och hann inte ens säga godmorgon till älsklingen innan jag läste smset. Jag tappade mobilen och han frågade vad som hade hänt, så jag gav honom mobilen så han kunde läsa själv. Jag började gråta och han kramade om mig. Så himla sjukt.. att få läsa något sådant. Farmor har varit sjuk länge och har inte riktigt varit sig själv på flera år. Hon är väl typ 92 år nu och naturen måste väl få ha sin gång.. men ändå så känner jag inombords: JAG VILL INTE!
Jag har alltid drömt om att jag ska lära mig arabiska så att jag kan kommunicera med henne, lära känna henne. Eftersom att min morfar dog innan jag föddes, farfar dog när jag var liten, mormor var sjuk hela min uppväxt och dog också när jag var liten så känns det som att farmor är den sista jag har kvar.

Doktorn säger att de ger henne lite lugnande och så nu men att tillsammans med mina farbröder och fastrar så har de bestämt att naturen ska få ha sin gång. Vi vill inte att farmor ska lida mer men jag blir ändå ledsen. De säger att hon kan dö när som helst..
Jag vill inte... :(




MEEEEEEEEEEEEEEN, hon är inte död än!
Känns hemskt att skriva såhär men.. oooohh, känns så sjukt. Jag vill såklart att hon ska leva för alltid, men det är inte snällt mot henne när hon mår såhär.



Ska nog inte skriva mer...

Puss!

Fredag

Gick och la mig VÄLDIGT sent och kunde inte sova för att det satt en spindel i taket. Spindeln sitter kvar, CREEPY, men jag når den inte ens. Är trött nu och vill bara sova, men jag var tvungen att vakna lite tidigare för att jag skulle säga hejdå till min brorsa. Om typ en timme så ska min andra bror också dra så jag måste säga hejdå till honom också. Haha, faaaan, vill sooova :D Mina bröder och deras kompisar ska nämligen på kryssning och den ena brorsan åkte först eftersom han bor i Stockholm och skulle hem och hämta lite saker, i think.
Men mina brorsor kommer hem imorgon kväll, även min äldsta brorsa. Haha, vad krångligt allt blev!
Men vi ska ha kalas på söndag för de två första bröderna jag nämde.. hahaha, för att den ena fyllde år igår och den andra fyller år den 10 aug.
Hmnn, även jag blir fan förvirrad av denna text :p .. sorry :D

Idag ska jag nog.. hmnnn... sova? Neerå, ska umgås lite med mamma och senare ska jag träffa älsklingen och några kompisar, äre planerat iallafall men man vet ju aldrig hur saker och ting blir..




Jag och min bror, som fyllde 24 igår! :)



Nää, är för trött nu...
Puss!

Torsdag

Ännu en tråkig dag och morgondagen blir exakt likadan.

Har inte så mycket att skriva egentligen, vet inte varför jag ens loggade in här..



Aya, take care.


RSS 2.0