free

Idag har varit en sådan dag då jag har hatat alla. Japp, it's true.
Idag har jag bara varit irriterad och vet ni vad?
Jag hatar alla falska människor, alla som ljuger, alla som stjäl (eller köper snodda saker), alla som tar droger, alla som dricker sig så jävla fulla varenda helg att de inte minns någonting, alla som slåss, alla som våldtar, alla som mördar, alla som är allmänt ELAKA OCH DUMMA I HUVUDET.
Yuuuuuuuuup. Jag hatar lite fler saker också.. såklart.

Visst låter jag snäll? :)



Det finns så himla mycket som irriterar mig och gör mig upprörd, ibland måste jag bara få ut allting..
Jag vill vara fri.



Hmn, what else. Jag ska inte "jobba" mer, eller, jo, ibland bara.. men det är så JÄVLA DÅLIGT BETALT!
Fick 300 kr per dag och jag jobbade 10-18.. alltså blir det typ 42 kr i timmen :) Wihooo.. not.
Det är klart att 300 kr är bättre än noll men vafan.. jag är där hela dagen och när jag kommer hem är jag helt död.. knappt värt 300 då.
Ska iallafall jobba imorn, sen får vi se om jag jobbar nån mer gång.

På tisdag drar jag till Örnsköldsvik. Har en kusin där så jag, mamma o pappa ska dit. Nice.
80 mil dit. Ännu mer nice.





Ingen puss till er idag.
Vill inte pussas när jag är sur! :D
Haha.

Frutti

Jag undrar vart värmen tog vägen, den som fanns i typ maj och början av juni. Vem har gömt solen? Den som känner sig skyldig kan gärna ringa mig.
Jag vill ha sol, jag vill sola, jag vill känna värme. Köpte en ny bikini och den kan jag ju fan inte använda om vädret ska vara såhär! Jag kollar på sista minuten resor varje dag, finns massor billiga erbjudanden men har ingen att åka med. Älsklingen har inte pengar just nu och ifall jag skulle boka en resa så skulle jag inte ha några pengar under hela sommaren sen.. Baaajs. Prutt.


Idag på jobbet fick jag trycka 32 tröjor till Restaurang Lindö. Det var skitjobbigt, för man lägger tröjan i en maskin, sen trycker man ner den och den är skitHÅRD. Var typ omöjligt för mig att trycka ner och även när chefen gjorde trycket lättare så var jag tvungen att använda hela min vikt typ. På varje tröja var man tvungen att trycka ner 3 ggr, på vissa tryckte jag ner lite fler gånger också så det är bara att räkna ut hur många gånger jag har gjort så idag :)
Känns fortfarande lite i revbenen, men it's alriiight..
Fick sitta vid datorn också och skriva in lite menyer och en folder till en körskola. Hmnn, fick städa och skura golven idag, skära ut massa massa affischer..
Japp, har haft det fullt upp men det är bara bra, tiden går så fort där :)


Efter jobbet träffade jag älskade Lina i stan :) Vi gick runt lite och sedan fikade vi. Det var så sjukt längesen vi hade träffats så det var riktigt  roligt att se henne igen! :)
Hoppas vi ses snart igen gumman :)



jag och söta Lina förra sommaren :)




Nu är jag trött.
Puss på er!

Work it

Idag var min första dag på jobbet.
Japp, du läste rätt - jag har fått ett jobb!

Igår åkte jag, pappa och pappas kompis till en kille de känner. Han äger Yakobs ram&reklam här i Norrköping och jag fick jobb direkt :)
Idag fick jag mest sitta och peta lite med olika texter och sådär, svårt att förklara om man inte har sett det men jag sitter och petar bort massa tejp och så som deras maskin som de har inte klarar av. Typ.

Ska iallafall jobba veckan ut, 10-18, sedan får vi se hur det blir. De ska ha semesterstängt och lite sådär men man kanske kan jobba ändå.. time will tell.










Puss!

Smultronstället

Var på Smultronstället med brorsan, hans tjej och min kusin. En annan bror och hans kompisar kom också dit :)
De har så himla många glassar att välja mellan och det tog ett tag innan jag bestämde mig för Tropical. Den kostade 100 kr vilket är jävligt dyrt men den var jättegod! :)


Den här glassen ser jäkligt god ut, valde dock inte den




Senare på kvällen så såg vi Holland - Ryssland matchen. Jag höll på Ryssland hela tiden, mest för att brorsans tjej kommer därifrån och för att vi kanske ska dit i september.


Till anonym:
Vem har sagt att jag ska låna pengar? :) Om man bor hemma så behöver man inte ta något lån, utan bara själva bidraget ;)
Jag är inte alls motsägelsefull. PUSS PÅ DIG.







Godnatt.
Puss!

Midsommar

När jag var mindre så såg jag alltid fram emot midsommar. Vi åkte ut till nått ställe (har förtillfället glömt namnet) och dansade runt midsommarstången, köpte lite lotter och fikade.
Nu när jag är äldre så är det inte riktigt samma sak, speciellt när vädret suger. Detta år var jag hemma med älsklingen, vi lagade lite mat och såg på film samt fotboll. Det var mysigt även om det inte är så som man tänker att man ska fira midsommar.






Vem är du som kommenterar och är anonym?

Anonym om hello:
Jo jag förstod att du nästan garanterat ville läsa gratis men tänkte att eftersom det var något som du så hemskt gärna ville göra och eftersom du definitivt ska bo i Italien så var du beredd att spendera lite på det.

You have to spend money to make money.

Du vill säkert bli rik utan att jobba också. ;-P

För det första så vill väl alla bli rika utan att jobba? Haha, det är ju en dröm som jag antar de flesta har. För att bli sådär snuskigt rik så kan man inte ha ett vanligt 8-17 jobb. Man måste alltså ha ett jobb där man tjänar pengar även när man inte är på jobbet, om ni förstår vad jag menar. Men det är klart man alltid måste kämpa för att komma upp till den nivån och det är väl för fasiken självklart att jag ska göra det.
Det är trots allt lite roligt att du verkar tro att du vet exakt vad jag vill och inte vill. Nice :)

Jag vet att man måste spend money to make money, man måste alltid satsa för att vinna. Men tyvärr så har jag inga pengar att satsa just nu så jag har inte lust att betala en massa kurser hit och dit. Det är väl bättre att plugga på universitet och få pengar som man kan spara och sedan investera i något riktigt bra, right?

Anyways, ANONYM, du får inga julklappar det här året om du inte talar om vem du är.





Puss!



hello

Någon anonym skrev att man kan läsa italienska på folkuniversitetet. Jag glömde nämna att jag vill läsa italienska utan att behöva betala för det :)
På folkuniversitetet kostar det väl runt 800 kr eller något sådant, medan om man pluggar det på vanligt universitet så får man pengar från csn.

-----



Jag kom hem för en halvtimme sedan ungefär. Var som sagt och åt mat på Palace tillsammans med mamma, en annan kvinna och hennes dotter som är lika gammal som mig. Jag valde någon kycklingrätt, var ungeför som nuggets fast med ströbröd haha. Kan inte riktigt förklara men det var riktigt gott iallafall!
Jag är ganska trött just nu och har faktiskt inte så mycket mer att skriva, kan visa hur jag såg ut ikväll iallafall...


tshirt från Monki
skinnjacka och skärp från H&M


  
min snygga väska som syns på en bild kommer från Wedins







Here i go...

Folk har sagt till mig ett bra tag nu att jag måste skriva i min blogg. Senast för bara några minuter sedan så var det min bror som sa att jag inte har uppdaterat på ett tag. Jag svarade att det inte händer någonting så jag har ingenting att skriva om...
Hans svar: skriv vad du tänker, inte vad som händer.
Så det ska jag göra nu.


Jag har precis tagit studenten. De flesta verkar redan veta vad de vill göra i sitt liv men jag har ett problem: Jag vill för mycket! Det finns ett stort antal yrken som jag vill utbilda mig till. Mitt problem är att sortera vad jag bara tycker är kul och vad jag verkligen vill satsa på. Det är så förbannat svårt också, ingen kan ju hjälpa mig förutom jag själv?
Sedan så är det ju den här stora frågan om lönen. Jag vill ha ett jobb där jag kan bara bli större och större och tjäna JÄVLIGT MYCKET. Jag drömmer om ett lyxliv. Jag beundrar faktiskt dem som inte anser att det är prioritering nr 1.
Men för mig är det så. Jag är en av de personerna som tycker att pengar gör en lycklig. Okej, bara jag får pengar så blir jag inte lycklig, utan det beror på hur jag använder dem.
Just nu tillexempel, så har jag inte särskilt mycket pengar och jag kan må jävligt dåligt om jag inte får köpa ett visst klädesplagg eller åka utomlands som varenda kotte verkar göra i sommar. Men om jag hade haft pengar så hade jag inte haft de problemen, jag hade bara köpt den där tröjan, klänningen, skorna och bokat en 2-veckors semester till något varmt land. Nemas problemas.

Så, vilket yrke ska jag välja för att uppnå mina drömmar? Mina drömmar om lyxlivet. Allting känns så svårt och jobbigt och jag önskar bara att jag var tre år igen. Tre år gammal, då hade man inga bekymmer förutom om brorsan gömde ens docka.
Det känns som att jag aldrig kommer att kunna bestämma mig. Men vet ni vad? EN sak är iallafall säker (nästan?) och det är att jag ska bo i Italien i framtiden.
Italien, italieeeeen.. Jag drömmer fasiken om italien varje dag! JUSTJAAA, en sak som irriterar skiten ur mig är att varken norrköpings eller linköpings universitet har språkkurser i ITALIENSKA. Vafan, inte ens komvux har det!
De har alla jäkla språk utom italienska! Så tänkte jag: Ahapp, får väl plugga arabiska då. Men har dom det? NEEEEJ, inte det heller.
Vet ni vad dom har? Joo engelska med gothisk inrikting och romani chib som talas av romer. KUL! Borde inte italienska och arabiska finnas med isåfall? Herremingud.


 
Det arabiska språket  / Jag i milano.



Jaaajaa, detta blev väl jobbigt för er att läsa. Ikväll ska jag iallafall till palace och käka med mamma, en annan kvinna och hennes dotter som är lika gammal som mig.

Puss!

Miss World Stockholm

Torsdag:
Träffade alla tjejer utanför centralen i stockholm, kl 11.00. Fick skjuts med limosin till café opera :)
Under hela dagen fick man vänta ganska mycket men det var också väldigt mycket effektiv tid. Vi tränade koreografi med Särla (finalist i idol 2007) i flera timmar, blev sminkade på Make Up stores huvudkontor och fick håret fixade av frisörer från Schwartzkopf (eller hur det stavas). Jag älskar att bli ompysslad! Så himla niice :)
Vi valde också vilka kläder vi skulle ha, klänningar, kjolar och sådär :)

Kl. 22.30 började allting, med Marie Plosjö som konfrencier. Först visade vi upp en sommarklänning, sen kjol + topp och tillsist en aftonklänning. Min var skitfiin tycker jag :)
De hade en paus då vi fick träffa juryn och man var tvungen att svara på deras frågor på engelska .. herreguud! Haha, Christer Lindarw frågade mig vad jag skulle säga till familj och vänner om jag vann och vad de skulle säga. Sedan så frågade en kille hur jag skulle förvalta titeln. Alltså, det är så jäkla svårt att svara när man är nervös, speciellt på engelska!
Aya, det gick hyffsat bra iallafall. Jag vann tyvärr inte tävlingen och fick inte heller någon placering. Direkt efteråt var jag ganska besviken och vart ledsen för att jag inte hann träffa mina brorsor och min pappa efteråt. De var tvungna att ta sista tunnelbanan o sånna saker..
Jag och en tjej från Karlstad, Jenny, hängde hela kvällen och efter tävlingen så väntade vi mest på vår skjuts till vårt hotell. Vi fick vänta skitlänge även fast vi ville hem så snabbt som möjligt, det var så jobbigt att vara där bland massa sliskiga killar och det var jobbigt att se vinnaren. Vinnaren fick ju jättemycket uppmärksamhet av massa killar, fotografer och tidningar. Vi ville ju med vara nr 1 haha :)
Tillslut fick vi iallafall skjuts till hotellet, efter typ 1,5-2 h väntan.. haha! Och vilka tror ni vi fick dela rum med? Jooo, ettan och tvåan. HAHA, det var fan jobbigt för de var så glada och vi var besvikna. Men de tjejerna var trevliga sååå, det var inte så farligt ;)

Morgonen efter, alltså idag, så käkade vi frukost, fick pengar för bensin/biljetter av Ibbe "chefen" och sen fick vi skjuts av honom till centralen.
Hela upplevelsen har varit riktigt nice och Ibbe är en bra person att känna. Han är trevlig och har många bra kontakter! :)



Lite bilder, från finest.se

   
  
 



Efteråt var det jättemånga som kom fram och sa att de skulle ha röstat på mig, att jag var vacker och söt och massa sånt.. haha! Alltså, massa lite weeeird killar där..
Träffade tjejen som sminkade mig i uttagningen här i Norrköping också, hon satt i juryn då.. :)
Hon var så gullig och kramade om mig och sa: Vad faan tänkte juryn på? Du skulle ha vunnit juuu!



Aya, jag vann inte och jag gråter inte för det. Don't worry. Vet inte riktigt om jag kommer vara med i en sånhär tävling igen, många tjejer där är så himla falska och jag hoppas inte folk tror att jag är det.
Men skulle dock vilja få lite modelljobb och sådär, men vi får se hur det blir i framtiden.




Imorgon:
Fest för mina kusiner som tog studenten idag!





PUSS!
Tack till alla er som trodde på mig :)


MISS

Detta blir nog sista inlägget innan helgen, tror jag iallafall.
Imorgon 22.30 börjar Miss Sverige tävlingen och nervositeten börjar komma, men tycker mest att det ska bli roligt. Efter tävlingen kommer alla tjejer sova på Scandic hotell. Ska bli sååååå skönt att få sova på hotell och äta hotellfrukost haha :D
Spelar ingen roll om jag är ensam eller så, det är ju bara en natt. Dagen efter ska jag träffa mina syskon och åka hem. Sen på lördagen ska jag till Linköping för två av mina kusiner ska ta studenten på fredag så de har festen på lördagen iställlet.


 
Hotellet och lobbyn :)


Dagens planer är att duscha, raka benen, packa och sedan se på fotboll med älsklingen och några till. Naglarna har jag redan målat :) Det blev fransk manikyr.. även på tånaglarna :)




Puss på er!
Håll tummarna för mig imorgon :)

jobb

Jag var som sagt på anställningsintervju idag. Ni har frågat vart jag sökte och det var på en restaurang här i Norrköping :)
Om någon  vecka eller nått så ska jag provjobba där, man får max provjobba 2 ggr. Det enda jag måste lära mig innan dess är att bära tallrikar och så, men jag ska be några som kan att visa mig.


Senare på kvällen var jag och kollade när min systers äldsta dotter hade avslutning. Hon slutade nian och alla var så fina, speciellt hon med sin rosa klänning :) Min gullunge!
Älskar dig massor Amanda!

Efter avslutningen så åkte jag till älsklingen och vi gick till några kompisar och kollade på Sverige - Grekland matchen. Fan vad bra att "vi" vann! Häärliiiigt :) Hoppas det fortsätter så bara :)





På torsdag ska ju jag tävla om att få titeln Miss Sverige. Tävlingen hålls på Café Opera i Stockholm och jag är ganska nervös. Inte för att jag måste stå på scen och så, utan för att jag hostar så jäkla mycket och har gjort det ett bra tag nu. Jag ber till Gud att hostan går över! Jag vill inte stå där på scen och hosta lungorna ur mig.





Nu ska jag sova.
Puss!

betyg

Idag hade vi skolavslutning i kyrkan. Det var riktigt nice, speciellt när lärarna sjöng School's out med Alice Cooper.
Efter avslutningen marscherade alla studenter uppför drottninggatan och studentkåren spelade lite.

Idag kl 15.00 ska jag på min allra första arbetsintervju. Jag är jäkligt nervös men förhoppningsvis så kommer det gå bra!
Wish me luck.














Puss!

STUDENTEN

För jag har tagit studeeenten, för jag har tagit studenteeen.. för jag har tagit studenteeeeeeeeeeeeeeeeeeeen.. FYFAN VAD JAG ÄR BRA!


Studenten var så jävla härlig! Champagnefrukost och fotografering i en park nära skolan, lunch på restaurangen St George och samling i aulan kl 15 innan utspringet vid 16.
I aulan var alla helt galna! Fyfaan så härligt det var, alla skrek, några trummade, alla sjöng.. SÅÅÅ NIICE KÄNSLA! Sedan gick alla klasser till sina klassrum där mentorerna bjöd på cider och chips.
Vi stod i fönstren och tittade ut mot skolgården där alla föräldrar och släktingar började strömma in. Vi skreeek och skreeeek och när klockan närmade sig 16.00 skulle vi börja gå mot utgången. Alla skrek som fan och ljudet var högre än på KISS-konserten. Vi kom närmare och närmare dörren och tillslut var det vår klass tur att springa ut. Vi såg allt folk och Vanessa och jag höll varandra i handen när vi sprang ut till scenen där vi skulle stå.
Det går inte att beskriva känslan ens, det var så härligt.

Sedan så hälsade vi på våra familjer och efter det åkte vi lastbil runt stan. Vi hade en dj på flaket och alla var helt galna. Så grymt! Vi skrek och vinkade till alla vi såg och det kändes overkligt, det känns fortfarande overkligt.
När vi åkt runt en timme eller mer så åkte alla hem. Hos mig bjöds det på pastasallader :) Muuums!
Jag fick jättefina blommor, presenter och mycket pengar :) Hade också en gästbok som folk fick skriva i. När jag läste gästboken så började jag gråta.. folk skrev så snälla saker, speciellt min familj :)

Efter maten och presentöppningen så var det dags för mig att gå. Åkte och träffade min älskling och några till och sedan gick vi till en nattklubb, Otten. Jag måste faktiskt säga att jag inte hade såååå extremt kul och det beror på att jag hostade hela kvällen. Jag har ju varit sjuk en vecka nu och de senaste dagarna har jag hostat jääkligt mycket. Kunde knappt andas eller prata  inne på otten så jag ville nästan bara åka hem.
Men trots det så var det en underbar dag och kväll som jag aldrig kommer att glömma! :)
TACK ALLA!


Ni ska självklart få se massa bilder när jag får alla :) Men just nu kan jag bjuda på ett fåtal..


Jag och Vanessa längst fram :) Vi springer ut! :)


 


en bild som jag har tagit från en annan tjej :) jag står där med utsträckt arm och mössan i handen :D

  
  








:)

Taaaack så mycket för alla söta kommentarer. PUSS PÅ ER! Och du Zcat, DU DU DU DU DUUUUUU är jävligt vacker!
Amooooraaa

Men vet ni vad...
IMORGON TAR JAG STUDENTEN! Alltså, det känns helt sjuuuukt. Den hemska skoltiden är ÖVER! En grej som är lite sorglig är ju självklart att man troligen inte kommer träffa de flesta av klasskompisarna och att man inte har en säker framtid. Innan så visste man ju att efter sommaren så börjar skolan igen..
Fan, det känns lite läskigt.

Emelie ringde mig förut och sa att hon var nervös, jag är nog också det. Men ska njuta av dagen så mycket som jag kan och bara vara lycklig. Ska försöka fota en massa och ett inlägg om min studentdag kommer nog någongång.

Nu ska jag måla fransk manikyr på både händer och fötter, sedan är jag nog redo för sängen.
Kl. 9.30 imorgon ska alla klasser samlas vid skolan. Sen blir det champagne-frukost, mer vet jag inte..


   
  

och jag, 70 år gammal...





PUSS!

trust

Jag har lärt mig en sak.. och det är att man bara kan lita på sig själv. Du vet aldrig till 110% hur en annan människa kommer reagera eller handla.
Det har hänt mig alltför många gånger att den jag trott varit min vän, har svikit mig och bevisat motsatsen. Det gör mig så fruktansvärt irriterad att det inte går att lita på folk. Vad har de för problem?
Att upprepade gånger svika en person är ta-mig-fan hemskt. Jag är trött på den skiten och man märker lätt vilka som är ens riktiga vänner.

Ingen, absolut ingen, ska någonsin få utnyttja eller trycka ner mig. Never. Ever.



None
En av de få personer jag kan lita på är min kusin Nadja.

du är så, yeah yeah wow wow

Jag är inte frisk än, suck. Men tack så himla mycket för att ni håller tummarna för mig! Det känns bättre då.

Imorgon ska jag till skolan vid 11 eftersom vi har sångövning och sånt. Jag tvivlar på att jag kommer att vara frisk men jag måste ju vara med. Sedan så ska vi betala DJn till vårt studentflak också :)
Efter den jobbiga skoldagen (haha) så ska jag träffa älsklingen. Vi ska åka och sola, mer vet jag inte. Pappa säger att det är dåligt att sola när man är sjuk, men vafan, jag vill vara liiiiite brun på torsdag.
Senare imorgon kväll så ska jag till sömmerskan och kolla om hon är klar med min studentklänning :) Men det tror jag att hon är, eller hon måste vara det! :)


image37





Justeeee
, minns ni när jag berättade om Miss World tävlingen och att de inte hörde av sig? Jag fick ett mail från dem häromdagen plus att de ringde idag. Så, den 12 juni åker jag till Stockholm för att tävla mot en massa vackra flickor. Jag tror helt ärligt inte att jag vinner och blir Miss Sweden, men jag blir däremot en erfarenhet rikare!
Tävlingen sker på Café Opera och om man vill komma och kolla så tror jag det kostar 500-600 kr. Man betalar då för en middag och för själva tävlingen.




Puss!

sick

Jag är ledsen att jag inte har bloggat mycket men jag blev sjuk igår så jag har inte orkat. Fyfan alltså, bra tajming då! Blir sjuk under studentveckan, men ber till Gud att jag är frisk till utspringet på torsdag! Please, pray for me.


image36



Nu är klockan jävligt mycket och jag har precis kollat på Girlicious. Lite tråkigt att man redan vet vilka som vinner men det är ändå kul att se vägen till vinsten.

Känner att jag kan andas genom näsan nu så jag ska väl passa på och försöka sova nu, haha.
Ingen puss till er idag.. Ya'll know why :D

God gave rock n roll to u.

KISS. Konserten var så jääävla bra, speciellt i slutet. Innan var det väldigt jobbigt att köa men vi fick rätt bra platser. Sedan när vi ställt oss där så var det ju flera timmar kvar tills KISS skulle spela, och man kunde inte gå utanför själva inhängnaden vi stod inom för då skulle man inte kunna komma tillbaka till samma plats. Så där stod vi, törstiga, hungriga, kissnödiga och förväntansfulla. Efter några timmar började några förband spela.. och ingen gillar väl förband egentligen? Man längtar ju bara tills det "riktiga" bandet ska komma ut.
KISS kom tillslut iallafall och det var så jääädrans bra, haha. Sista timmen körde de en massa gamla låtar som ALLA kan och som ALLA älskar. Hela publiken blev helt vild, Gene "spruta" blod, Paul flög över publiken, fyrverkerier och eld spruta ut överallt och konfetti snöa över oss. Det var en så himla bra känsla.. att se och höra dem live för första gången. Jag är fan glad att jag valde att gå på konserten istället för på balen.

Haha, KISS hade två förband och sångaren i ett var så jävla skön. KISS har ju en låt som heter God gave rock n roll to u och han sångaren sa: If God gave u rock n roll, then the Devil gave u the melodifestivalen.
HAHAHAHA, so true.

image31
jag, väntar på att konserten ska börja. brorsans brillor :)

image32
skynket släpptes ner och alla var på G

image33
konserten är i gång.. YEAAAAAAH!

image34
scenen. efter konserten :)

image35
under och efter konserten var jag heeelt galen :D




KISS!

RSS 2.0