Motivation

Anthony Robbins är en smart jävel. Han inspirerar och motiverar. Just watch.
Finns många videos med honom på Youtube.

Del 1.



Del 2.





Finns flera delar på Youtube....

Otten

Kom precis heeeem :) var ute och festade på Otten. Men först var jag och emira hemma hos minka och förfesta lite :) eller inte föörfesta direkt men dom fixaaa siig :)
sedan stack vi till otten o där var våra killaaar men minka var tvungen att gåå :( ayaaa.. vi hade kul o dansa o blablaaa.. sen som vanligt ska de hända lite saker.. DRAMAAA.. typiskt.

känner mig lite yr nu.. men tro inte att jag är full för att jag har inte druckit mycket. seriöst. ayaaa... denna dagen var konstig haha :/

äter kakor nuuu.. orkar inte skriva meeer..




puss!

Hulken

Kan ni gissa vad jag garvar åt när jag ser denna bild?
























Rätt svar:



Åt mig och min bror såklart.. hahahaha.. men även åt syrrans minsta som ser så himla svensk ut bland alla :D


Halloo..

Jag vill bara försöka klargöra en sak :) eftersom jag fick en del kommentarer om mitt inlägg gällande religion.
Jag vet vad Islam går ut på, jag vet vad man "får" göra och inte "får" göra och självklart låter jag alla tro som de själva vill.

Jag försöker inte predika om att religion är dåligt.. eller bra, utan jag låter folk bilda sin egna uppfattning. Jag har som sagt inget emot någon religion men kan inte heller säga att jag tycker alla religioner verkar bra. Men det är bara vad JAG tycker, jag kan ju inte heller förstå alla religioner eftersom jag inte har växt upp med alla.

Hoppas ingen tar illa upp av mina inlägg. Det här är min blogg och jag känner bara att jag måste få skriva av mig här då och då.



Puss på er! :)
Hoppas ni finner er själva och vad ni vill och inte vill tro på.

ORKA

Postat av: anonym

man får inte omvända till islam bara för man är kär i en tjej som är muslim. man måste vilja acceptera själva religonen och vara troende. därför är det en står haram att omvända för en person och inte för allah.


Mitt svar:
För det första har jag sagt mer än en gång att jag hatar när folk är anonyma. Fuck off!
För det andra.. om killen som "omvänder" inte ens tror på Gud..då spelar det väl ingen roll för honom om det är haram eller inte? Alla lever som de själva vill.. bara för man är muslim tycker man inte att allt som står i koranen är OK.
Jag tycker också att det inte är något måste att tillhöra en religion, man kan tro på Gud ändå.

Jag tror på Gud och om nån frågar så säger jag att jag är muslim. Men egentligen så vill jag inte tillhöra en religion. Jag tror på Gud och det räcker för mig. Jag tror inte på att Gud har hittat på en massa regler och följer man inte dem så hamnar man i helvetet.. Är vi inte alla Guds "barn" ?

När min pappa var i Palestina så träffade han en kvinna som hade en svart burka på sig, inget ovanligt men eftersom min pappa hatar vääärme och stod verkligen inte ut så var han tvungen att fråga kvinnan hur hon orkade?
Hennes svar: Det är ännu varmare i helvetet...

Alltså?! Hur kan hon tro att Gud är så elak? Tror hon verkligen att Allah vill att hon ska lida? Ayaaa.. som sagt, folk får tro vad de vill och det är inte direkt mitt problem om hon svettas ihjäl.



Inga fler anonyma, tack. Kommer aldrig mer svara på någon kommentar från en anonym person.


Puss hej!


Utmaning

Jag har sett denna utmaning i massor av bloggar, men ingen har utmanat mig så därför tar jag saken i egna händer.
Hihi, jag utmanar... mig själv och Sofia :)
Man ska alltså skriva vad man tycker om höstens såkallade trender..


1. Spets - Jag tycker att det kan vara riktigt snyggt! Men det ska vara smakfullt...
2. Höga stövlar - Det beror på hur stövlarna ser ut, om de ser ut som på bilden nedan såå.. NEJTACK!


3. Vadlånga kjolar - Jag tycker inte det är snyggt på nån..
4. Baggy jeans - Beror på hur de sitter. Inte så baggy som vissa hiphop-wannabe-killar har.. så de visar halva rövarna och det ser ut som om de bajsat på sig 10 dagar i sträck.
5. Det dressade modet - Kan vara riktigt snyggt! En svart kavaj funkar till allt!
6. Kilklackar - It's nice bajs :)
7. Capen - Har ännu inte hittat en snygg cape, tror dock inte riktigt det är min stil.. men på vissa människor ser det jättebra ut :)
8. Leopardmönstrat - Har sett jättemånga fina klänningar i det mönstret så jag säger JATACK :D
9. Kappor i glada färger - Har bara en sak att säga: Ge mig en lila kappa! Kan vara svårt att bära upp ett sådant färgglatt plagg men men.. fint äre iallafall :)
10. Rutigt - Kanske någon liten detalj..
11. Väst - Skitsnyggt, har redan en grå från H&M :)
12. Hatt o andra huvudbonader - En svart hatt och mössor i alla färger funkar. Men inte hattar med värsta krusidullerna på..



What do ya think?



Vad tycker du.. är leopardmönstrat HOT or NOT?

Okay

Anonym om Dear God...
men om en muslimsk tjej blir kär i en ateist, vore det inte lite väl respektlöst att be honom gå med i islam, nåt han inte ens tror på? älskar tjejen honom tillräckligt mycket ska inte religion spela någon roll..


Mitt svar:
Det låter som att det är jag som hittat på allting, det är inte mitt fel att de helst vill att mannen ska vara muslim.
I mitt fall så skiter jag i om min blivande man är  muslim eller inte, men eftersom det verkar vara ganska viktigt för min släkt så skulle jag ändå föreslå att han blev muslim.
Min syrras man blev det för att han älskar henne, hon bryr sig väl inte heller om religionen men de gjorde det för släktens skull så satt säga. Det enda han behövde göra var att skriva på ett papper, sen är det ju upp till honom om han vill leva efter islam eller inte.



En sak till...
KAN FOLK SLUTA VARA ANONYMA? Det är så jävla irriterande. Skiter i om ni har en blogg eller inte, skriv ert jävla namn eller hitta på ett.

Dear God...

Jag blir så irriterad när folk som inte är insatt i något ska yttra sig.. speciellt när det gäller religion. Den senaste tiden har jag läst så himla många bloggar där folk yttrar sig om något de tydligen inte vet ett skit om.

Alla läser väl religion i skolan men man får ändå inte veta exakt allting, så därför yttrar jag mig aldrig om tillexempel judendomen, kristendomen eller någon annan religion.

Men nu verkar det också vara så att HELA VÄRLDEN kan exakt ALLT om islam. De tror de kan allt iallafall..

Blir så jävla arg för de skriver om saker som inte stämmer. Senast idag läste jag en blogg där en tjej skrev att om en muslimsk tjej blir kär i en icke muslim så mördas hon. Alltså.. hedersmord. Ehm? För det första så skulle ingen riktig muslim mörda någon, det "ingår" inte i Islam som så många verkar tro. Det är bara idioter som tror de är religiösa som gör något sådant.

Jag har dock varit med om många gånger att om en muslimsk tjej blir kär i någon icke muslim så kan de prata med honom och kanske så kan han byta religion. Det är inget måste men samtidigt så är det bara något som står på ett papper.. så varför inte byta religion om man verkligen älskar tjejen?

 

 

 

 

Kände bara att jag var tvungen att få ur mig detta :)

Ska alldeles strax sminka mig och fixa mig lite, ska nämligen träffa killen.

 

Puss!


Do your thing

Jag åkte som sagt till Linköping tidigare idag och gick till Folkuniversitetet. Köpte en jättefin käpp som jag behöver till dansen, den är lila och guldiiig :D enda lila som fanns så jag blev glad haha :D
träffade min danslärare där också som kunde hjälpa mig liite :)
Kollade även på sjalar men de kostade typ 300 kr.. det ville jag fan inte betala..

Efter det så åkte mami och jag till IKEA för att lämna tillbaka en sak o sedan åkte vi till Norrköping igen o hon släppte av mig vid Himmelstalundshallen. Träffade mina brorsor där och sedan såg vi på hockey :) Hästen mot Tranås.. och självklart vann HÄSTEN.. 3-2.. yeaaaaaaah :D in ur faaace! Tranås hejarklack var så jävla jobbig, de hade typ två trummor och dem slog de på hela hela tiiiiden.. hade lust att gå över till dem o bara ta sönder trummorna. 

Sedan åkte vi hem och mina syskon åkte tillbaka till Stockholm :( hatar när dem åkeeeer.. blir så tomt!
Men de kommer hem om två veckor när jag fyller år iallafall :) får stå ut :)





Är jäkligt trött nu.. fan...

Puss på er!

Foolish

God morgon. Har precis spelat ett kortspel med min brorsa.. foolish heter det :) och jag vann! mohahaha.. vann mot min andra bror igår också.. två ggr :) men ääscht, handlar mest om tur faktiskt..

Vi gick på bio igår också och såg på Tropic Thunder. Det var jag, två av mina brorsor, ena brorsans tjej och mamma som gick. Filmen var faktiskt ganska rolig och det var många bra skådespelare med. Den var visserligen lite äcklig då och då men det gör inte så mycket...

Idag, eller rättare sagt snart, så ska jag åka till Linköping. Affären Kairo Bazaar från Stockholm ska sälja lite grejer på folkuniversitetet i Lkpg. Jag behöver en käpp och kanske en sjal till dansen så ska iallafall dit och kolla.
Efter det så åker vi nog hem direkt och jag kanske ska gå på hockey. Det är ju premiär idag och Hästen möter Tranås har jag för mig. Det enda negativa är att det kostar 120 kr.. pengar som jag inte ens har haha .. fan :p Ayaaaa.. får se om någon kan sponsra lite iallafall :(
Det var bättre när jag gick i skolan.. då fick jag halva priset haha .. :D






Anywaaaaays.. måste fixa mig lite nu o sen dra :)
Puss på er!

Moving mountains

Hallå. Känner verkligen att en bloggtorka är pågång, eller den har mer eller mindre redan satt igång. Jag har inget att skriva om. I'm sorry..

Ikväll ska jag träffa några personer, ordet bowling har kommit upp men vi får väl se vad som händer. Mina syskon kommer hem ikväll också :) nice! :)



På söndag: HOCKEY! premiär :)












"You know I love you, I can't deny
I can't say we didn't try to make it work for you and I
I know it hurts so much but it's best for us

So why don't you go your way
And I'll go mine
Live your life, and I'll live mine"


One love

Lill har gett mig två kommentarer.. Tänkte ge henne lite respons.
Först skrev hon: skitsnygg bror ju!
Hmn, självklart.. like i didn't know that already :) Haha.. Varför låter du så chockad?

Sedan skrev hon: Hur gammal är din pappa?
Hmn, vet inte varför det skulle vara intressant för någon som inte känner mig, men han fyller 65 år om en månad ungefär.

Japp, jag vet hur Lill och alla andra kommer att reagera nu. "Men oj va gammal"
Jag har fått den kommentaren hela mitt liv and i'm sick of it. Jag kan förstå om ni tycker det är gammalt eftersom era föräldrar säkert inte är så mycket äldre än er.
Men.. min äldsta syster är 41 år. Är han fortfarande gammal? You know what i mean.
Jag är så trött på alla som reagerar så himla kraftigt på hur gamla mina föräldrar är och liksom verkligen säger: men ooj va gammal!
Alltså.. jag vet det redan, ni behöver inte säga det till mig. Håll det för er själva.







Jaja..
ciao

No more words.

When you get caught in the rain
With nowhere to run
When you're distraught
And in pain without anyone

When you keep crying out to be saved
But nobody comes
And you feel so far away
That you just can't find you way home
Your can get there alone It's okay
Once you say

I can make it through the rain
I can stand up once again
On my own and I know
That I'm strong enough to mend
And every time I feel afraid I hold tighter to my faith
And I live one more day
And I make it through the rain

I wanna be free

Jag är så trött på allt tjat. Jag fyller snart 19 år och ändå är det folk som tjatar om allt möjligt.. it never ends. Ända sedan jag var runt 12år gammal så har jag tänkt: När jag är 18.. jaa då löser sig allting. Håll ut!.
Men allt är precis likadant som förut.

Varför kan inte folk bara låta mig leva mitt liv, hur jag vill och i den takt jag vill? Jag lovar. Jag kommer aldrig börja röka, snusa, ta droger eller dricka flera liter alkohol varje kväll.

Folk tjatar om jobb, vänner, pojkvän, utbildning, körkort.. och mycket mer.
Till er idioter: Jag har sökt de jobb jag har hittat men inte fått ett skit.. vad fan kan jag göra åt saken? Jag umgås med vem jag vill, jag pluggar till vad jag vill och vart jag vill, jag tar mitt körkort när jag känner mig redo.
Jag bestämmer över mitt liv. Och fuck alla er som tror det är så jävla lätt att få ett jobb..

Och FUCK ALLA ER som dömmer människor efter vart de kommer ifrån och vilken situation de lever i.
Hatar er.







I wanna be free.
Fri som en fågel.
Jag vill bara vara mig själv.
Jag vill leva mitt eget liv.

il mio amato fiore

Idag var jag och Emelie på Arbetsförmedlingen. Jag trodde att jag redan var inskriven där men tydligen inte. FAN! Nu måste jag vänta 90 dagar till innan jag kan söka bidrag.. bajs.
Fick iallafall träffa någon kvinna och prata om vilka slags jobb jag söker.. Önskar att jag redan var rik så jag bara kunde skita i att jobba och fokusera på att hitta en bra utbildining - helst utomlands - och flytta dit.
Jag vill hinna med så mycket på så kort tid. Livet är så orättvist, vissa föds rika medan andra måste kämpa för det och vissa lyckas inte ens.
Jag har inget emot rika - bara de rika som inte vet hur det är att inte ha pengar, de förstår helt enkelt inte.
"Men vadå, köper inte dina föräldrar en lägenhet till dig?"
Bortskämda idioter som inte har fötterna på jorden.

Men, you'll see.. en dag kommer jag stå där vid mitt fina hus i något varmt land med fetaste diamantringen på fingret och en snygg jävla bil och med absolut NOLL bekymmer över hur jag ska betala nästa månads räkning.






Nu ska jag gå och vila en stund.. är sjukt trött.
Senare ikväll ska jag träffa älsklingen och några till.

Puss!

Bellydancer

Idag var jag på terminens första danslektion. Det kändes verkligen att jag inte har rört på mig på flera månader.. men det var riktigt kuul! :) Den här terminen ska vi lära oss en dans där man dansar med käppar.. hahaha lät riktigt weeird men det blir nog nice :)
På söndag så ska någon affär från Stockholm sälja saker på Folkuniversitetet i Linköping.. så ska nog dit o kolla efter en käpp och en sjaal :) om jag kan!

Efter dansen så träffade jag Emelie :) Vi skulle egentligen ha fikat men vi drog hem till mig och kollade på idol och någon film istället.. Imorgon ska hon och jag till arbetsförmedlingen.. TIDIGT.. faaaan.. aya, det blir nog bra :) ska kolla om jag verkligen är inskriven och sen se vilka bidrag det finns.. är juu arbetslöös såå :(








Mina ögonlock vill verkligen stängas, det svider i ögonen.
God natt på er.

Puss!

Reklam

Jag måste göra reklam för två av mina bröders hemsida. Ok, jag måste inte men jag VILL.

Deras hemsida heter www.saljare.se och är en hemsida för dig som vill lyckas, oavsett om det är som säljare eller om du bara vill utvecklas som person.
Jag är väldigt stolt över mina bröder och de inspirerar mig verkligen. De får mig att verkligen tro på att the sky is my limit och jag kan göra vad jag än drömmer om.
Besök gärna deras sida och låt er också inspireras av deras kloka ord :)








Puss!

Killar är speciella

Jag har tänkt på en sak. Varför ska de flesta killar tänka "i mat" när det gäller vad saker och ting kostar. "Hur många hamburgare kan jag få för det där priset"..


En konversation jag hade med min älskling alldeles nyss:


Emilia säger (00:45):

jag har dans imorn:D:D

R säger (00:45):

hur mkt peya du

R säger (00:46):

hur många pizzor?

Emilia säger (00:46):

900 kr..

Emilia säger (00:46):

hahaha

R säger (00:46):

omg

Emilia säger (00:46):

pa va ska jag göra:D

R säger (00:46):

18 pizzor:S?

Emilia säger (00:47):

pa jag dansar hellre:P

R säger (00:47):

lol

R säger (00:47):

ok

R säger (00:47):

får see

R säger (00:47):

vad du säger

R säger (00:47):

när du är hungrig

R säger (00:47):

:D





Nu säger han att varje gång jag är hungrig så ska han påminna mig om den dagen då jag sa att jag hellre dansar än äter 18 pizzor...

In your face

Idag har jag bakat kladdkaka. Så jävla gott... Och imorgon börjar dansen så jag kan dansa bort lite av det jag har ätit. Haha..

Alldeles strax ska jag kolla på I ditt ansikte på 5an, med Magnus Betnér.. börjar 21.55.
Den där Betnér är fan skööön.. hans humor är så.. grov ibland haha. Nice. Läste hans blogg för ett tag sen också när han var i Palestina.. me likie.. så när jag träffade honom var jag ju såklart tvungen att säga det :)
Lite pinsamt, men whatever.. u only live once..








Puss o hej
(
töntig leverpastej.. HEJ SVENSKT FULT UTTRYCK)

KORT OCH GOTT

  • Jag vill ha ett jobb.
  • Jag vill flytta utomlands.
  • Jag vill bli framgångsrik.
  • Jag vill vara lycklig.



Världens bästa flickvän?

Jag är nog det. Haha.. Näämen vi skulle ju på bio igår, så säger min älskling att Inter spelar. Mm, Inter är hans favoritlag.. Jag bara: Jaha? Vill du hellre se matchen? Jag såg att han skämdes lite men sen sa han: Mm, men ska gå på bio för att göra dig glad.
HA! Som att jag blir glad bara för att han går för min skull? Jag blir glad om det är det han verkligen vill.. gå på bio med mig alltså. Men, killar är ju "speciella" och matcher är liksom.. hmnn.. det är som att fotboll är deras religion.
Sedan sa jag iallafall: Om du vill se matchen så kan vi se den, så går vi på bio imorgon.
Said and done. I det ögonblicket var jag nog världens bästa flickvän enligt honom. Kul.

Idag såg vi tillslut filmen, The Dark Knight. Den var faktiskt riktigt bra och även fast den var lång så märktes det inte, det blev liksom aldrig jobbigt. Men en grej som irriterade mig var att Batmans röst lät så himla konstig. När han inte hade sin batman-outfit på sig så lät han helt normal men sen helt plötsligt när han hade sin svarta rustning så lät det som han rökt 50 cigg varje dag i 30 år.
Älsklingen gav filmen 3,7 av 5.. haha :D Jag ger den nog en 4a.




Batmans svenska namn är inte direkt coolt.. Så typiskt svenskt, att inte vara cool liksom.
"Läderlappen".. what the phuuuck?

Kenza?

Någon anonym skrev: Orka leka Kenza med ditt "roliga" liv.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Varför ska jag leka henne när jag kan vara mig själv?
Okej, hon är snygg och tjänar väl 60 tusen i månaden på att skriva: idag var jag i skolan hehe.
Men, och? Jag behöver inte leka henne eller vara avundsjuk på henne eftersom jag vet att jag kommer lyckas.



Fuck you din anonyma jävel.



Hawaii

Shuuuliluluuuuuuuuuu. Läget med er? :)
Idag ska jag på bio med älsklingen, vi ska se the dark knight. Hoppas den är så bra som alla säger, men en nackdel är att den visas i en liten skitsalong. Fan. Ville egentligen se Babylon A.D men den visades i en ännu mindre salong.. helt sjuukt, den filmen är ju rätt så ny.

Jag fyller 19 år om 19 dagar. Skönt. Fast kommer ändå inte märka nån skillnad, en födelsedag är bara en ursäkt för att få äta lite tårta, få presenter och festa. Blir väl utgång med kompisarna men ska även ha en middag med bara familjen där temat är Hawaii. Haha, jag har alltså skickat inbjudan till alla och dom måste klä ut siig.. hahaha så jävla kuul, min familj gör aldrig sånt annars :D
Meeen, vad kan man ha på sig och vart kan man köpa det? Självklart kan man ha sånna där kjooolar men ofta det finns i Norrköping dåå haha .. tuuren.
Aya, ge gärna tips på allt från kläder till mat o så.. :)











Puss!

I now pronounce you...

Har suttit en timme nu och googlat bröllopstårtor.. Är det normalt? haha.
Måste erkänna att jag blev beroende efter ett tag... "vad finns på nästa sida? Tänk om jag missar en jättefin tårta?!"
Sparade en hel del bilder som jag tänkte visa er.. de flesta är OTROLIGT fina, medan andra bara är roliga..
Ni kommer säkert tycka jag är cp i huvudet nu men det.. SKIIITEERRR jag ii.. hahaha :D Jag har inte ens lagt in allaaaa bilder som jag har sparat hahahhaa.. faan :D








Mina favoriiiter:







Famous



Denna tjej är GRYMT bra. Hennes röst är helt underbar och unik..
Jag tror dock inte hon kommer att vinna idol,
 men hon kommer garanterat få ett skivkontrakt och bli
SÅ I HELVETE MER KÄND än den som vinner tävlingen.

u go girl.

Paradise

Vad lockar dig allra mest...

     eller    

     eller    



Hold me like you'll never hold me again

God morgon. Klockan är lite mer än halv 11 och jag har varit uppe sen halv 8 ungefär. Inte kul. Men det beror ju på att jag somnade vid 00.00 tiden..

Jag mår inte så bra just nu, vill bara varna er för det. Om det påverkar min uppdatering här i bloggen vågar jag inte riktigt säga, för jag vet inte.
Idag vet jag inte vad jag ska göra, har inga planer som vanligt. Jag orkar iallafall inte sitta hemma hela dagen...









Puss på er!

poem

It's tearing me apart.
I feel it deep inside,
your destiny and our future depends on somebody else

when judgement day comes, will we suffer? will you be free?
are we going to move on, or will it keep hurting us
deep inside
tearing us apart
day by day and we'll never forget, the moment.
everything changed,

our hearts skiped a beat
 and it will never come back again
 one moment. forever gone..

Whatever

Snälla snälla ni. Kära kära läsare. Bli medlemmar på gratisbio genom denna länk:
 http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=55382

Om ni blir medlemmar så får ni 75 startpoäng. För att ni ska anses vara värvade av mig behöver ni 100 poäng. Genom att bli medlem och samla poäng så kan man bland annat få gratis biobiljetter och värdecheckar.
Skitbra!


Hajde, Yallah, Skynda nu eller vad ni än säger.. bli medlemmar :)




Puss!

I'd give up forever to touch you

Har älskat denna låt så länge jag kan minnas..
I hope u like it too.




You're the closest to heaven that i'll ever be

Här kommer pippi långstrump

Not.
Visste inte vad jag skulle skriva som rubrik hahahaha :D

Har en ganska rolig diskussion på msn just nu med två tjejkompisar. Alltså, vad roligt det är egentligen med tjejer som leker så jävla tuffa. Typ: "asssåååå kommer ge dig en boooxxxx mannen asså jag svääär din jävla svenne"
HAHAHAHAHAHA. Grow up.


Anywaaays, ska snart göra mig i ordning och dra till älsklingen. Har inte riktigt bestämt mig för om jag ska gå eller cykla, orkar egentligen inget av det haha .. fan också :D
Kul att så många kommenterade mitt förra inlägg :) Fortsätt så!






Gotta go.
Ciao bella

I go ooh ooh, You go ah ah

Jag orkaade fota vad jag köpte.
My precious.

Skitfula bilder men faaan, utan blixt blev det suddigt och med blixt blev det för ljust.
T-shirten ska tillexempel vara mycket mörkare..


  





Back up

Idag vaknade jag alldeles för tidigt, men inte med flit. Fan. Ögonen öppnades väl runt kl.09.00 någonting och jag kände mig helt pigg. Sjukt.. Men just nu är jag djävulskt trött och mina ögon vill bara stängas, det liksom svider.

Var på stan med mami idag. Köpte ett par SKITSNYGGA jeeeaaans, som jag har drömt om nu ett tag.. såg dem i början av augusti haha :) Sedan så köpte jag stövlar, dem var också SKITSNYGGA. Juste, köpte en lång t-shirt också som var SKITSNYGG. Japp, jag har bara köpt SKITSNYGGA saker.
Kanske kommer en bild på alltihop.. får se.. haha :D


when you see that girl comin, back up.
she aint yo average chick, back up.

she aint the average chick, she the baddest chick

e, e, everybody know that face.
even with her head low, they still know that shape.
when she come through the club people take they place.
chicks throwin handcuffs
'cause they knowin they man aint safe
.




Untouched




Right now you're the only thing that's making any sense to me
And I don't give a damn what they say, what they think think
Cause you're the only one who's on my mind
I'll never ever let you leave me
I'll try to stop time for ever, never wanna hear you say goodbye

I feel so untouched
And I want you so much
That I just can't resist you
It's not enough to say that I miss you
I feel so untouched right now
Need you so much somehow
I can't forget you
I've gone crazy from the moment I met you


Disturbia

Klockan är halv 5 på morgonen och jag har inte gått och lagt mig än.. eller jo, jag la mig vid 20.00 nånting och sov för att jag frööös verkligen ihjäl, mådde inte alls bra. Sen så vaknade jag vid 00.30 så det är självklart att jag inte är trött nu.
Men ska iallafall lägga mig i sängen alldeles strax :)

Imorgon ska jag träffa min älskling. Tror vi ska se på film och  kanske gå ut och fika eller något.. vi får se :)
Så tror inte det blir särskilt mycket uppdatering imorgon...
Saknar honom.







Puss på er!

p.s. i love you

Det är lördag och min mage kurrar som fan. Det är tur att det ligger kyckling i ugnen, annars skulle jag nog få panik.
Jaaaduu, dagens planer är nog att göra.. ehm.. hmn, inget? FAN!
Brick and Lace spelar på nattklubben Otten ikväll men har ingen att dra dit med.. så får väl bli en filmkväll hemma då :/

bajspruttfiskorv.





jag. igår.






Vi ses.

Get rich or die tryin'

I hope i won't die tryin'.


Hmn. Jag. Kan. Inte. Sova. Phuuuck.
Alltså, seriöst, måste få ordning på mitt liv.. men frågan är: HUR?! Det har varit såhär i flera år faan, hur fan ska jag ändra på det? Help.

Ohhh, mitt humör suger just nu.. FYFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN. Är så jävla trött på ALLTIING.. är alltid så jävla uttråkad eftersom det inte händer ett skiit.. Jag fyller snart 19.. dessa år ska fan vara de bästa i ens liv.. typ.
OHOOOOO, om jag hade haft cash så hade jag kunnat åka utomlands och bo där.. men neej neeej kan inte ens få ett jävla jobb. ASSSÅÅ JAG ORKAR INTE!

Rehab

Emelie gick hem för en stund sedan, vi såg filmen Oceans Twelve. Jag vet att den är gammal, men ingen av oss hade sett den innan. Den var väl helt okeej, kändes lite låååång och overklig.. haha :) Sedan när Emelie skulle cykla hem så bjöd jag henne på en arabisk kaka.. visst är jag snäll? Fyfan, så snäll jag är.


Jahaaa, vad händer i bloggvärlden då? StinaLee har tagit en paus, WOW. Är det så jävla jobbigt med det såkallade kändisskapet? För många kommentarer? För mycket cash på banken? Seriöst, haha.. Jag tror bara hon är jävligt beroende av att blogga och kanske behöver lite rehab. Det är ju väldigt populärt bland kändisar nu för tiden.. rehab alltså.







Hmn, what else?
Inget i guess.



Ciao

You're my idol...

Har precis duschat och tvättat håret :) Så himla skönt! Har smörjt in mig med någon lotion från Ldb också, den luktar melon! Sviingott.

Alldeles strax så börjar en ny säsong av idol, så ska gå och se det med mamma nu :) Jag gillade förra juryn, men det ska bli roligt att se den nya. Hoppas de är lika ärliga.. Jag skulle fan passa bra där, skulle säga vad jag tycker och alla skulle hata mig. HAHAHAHA.

Efter idol så ska jag umgås lite med min kompis Emelieeeee.. japp, vi ska väl se en film eller något..
Hon har förresten tagit denna snygg bild på mig:



Är jag inte lik Gudfadern? Corleeoneeee..




Måste springa nu, Idol börjar ;)
Puss!

Monkey

Say hello to my little friend...




Arabic

Åt precis lite arabisk mat.. eller det är väl ingen maträtt direkt, utan mer som frukost/kvällsmat :) Det är så himlaaaa gott, asså ÄLSKAR DEEET! Det känns som att jag kan äta hur mycket som helst.. det är så enkelt att fixa också :)
Det enda du behöver är:
1 skål med olivolja
1 skål med zatar (en krydda)
Rostat bröd


Det går självklart bra med annat bröd också men jag tycker det är godast med rostat bröd. Anywaaays, när du tagit fram allt detta så kan du bryta av en bit av brödet, doppa det i oljan och sedan i kryddan... VIPPPSSSS så har du något UNDERBART GOTT att äta..
Zatar går även att ha på pizza.. eller alltså, vi brukar baka bröd (ungefär som en pizzabotten) och sedan lägga zatar på..
Kolla på bilden nedan :)
Jag vet att det inte ser jättegott ut, men trust me, det är deeet! :) Fast kanske mest jag som tycker som har växt upp med det.. Men TRY IIIIT :) Kryddan finns säkert att köpa i butiker där de säljer orientaliska varor :)


Hårda bud..

JÄVLA TRÅKMÅNSAR! Jag vet att det finns några få som faktiskt läser min blogg.. MEN VARFÖR KOMMENTERAR NI INTE? Usch och fy på er. SHAME ON YOU!
Okeej, kanske inte skriver världens roligaste saker hela tiden.. men let me know that thaaan.. hellre en dålig kommentar än ingen alls!

gammal bild.




hihi.



Puss!

Palestina

Nu nämner jag detta för typ tredje gången: Idag kom min pappa hem från Palestina.
Han hade med sig massor av grejeeer.. bröd, frukt, arabiska kakor och skorpor, smycken, tvålar, kläder, skor.. hahaha EVERYTHING.
Jag fick ett silverhalsband med mitt namn, armband och pyjamas... sen så hade han med sig en present till  mig från min faster i Jordanien. Av henne fick jag en klocka bara för att jag har tagit studenten :) hihi.. den var fiiin men brukar inte använda klockor varje dag direkt.

Pappa berättade att våra släktingar därnere lever ett tråkigt liv. Jag fråga varför och han sa att de inte kan åka någonstans.. de får inte ens åka till Jerusalem som ligger några mil bort (de bor i Anata). Allt detta beror på Israel.. FYFAN! Tänk om vi i Norrköping inte ens skulle få åka till Söderköping, Linköping? Eller om ni i Stockholm inte fick åka till alla förorter eller till Södertälje?
Fyfan för Israel.. blä. Fyfan för sionister.








Monki


Detta börjar bli lite av en såkallad tradition...

 
 

såhär ser jag ut just nu.. 03:05 på morgonen.


Sha..

Sov inte hemma inatt, så därför har jag inte bloggat mycket - ifall ni undrade :)
Hmnn, vad annars? Min bror heter: snart är det jul, på msn. Jag blir riktigt deppig av det faktiskt, jag vill ju ha sommar! Fast helst en sommar med.. SOL, ja tro det eller ej.. sol och värme.
Men innan vintern kommer så är det ju höst, vilket börjar kännas av mer och mer. Det bästa med hösten är att jag fyller år.. haha :) den 2 oktober, DÅ JÄÄÄVLAR BLIRE RÖJJ! hahahahahaha, neeevars, fyller bara 19 :)

Jaduuuu, imorgon kommer pappa hem som sagt :) Ser fram emot det :) Annars så händer väl ingentiiing imorgon direkt.. ska väl bara vara hemma med pappa.
Har inte något speciellt att skriva nu faktiskt, förutom att jag vill ha NÅGOT ATT GÖÖÖRA. Snälla, någon, ge mig ett jobb.. KOMIGEN! Me can do it, yeees. Känns inte bra att vara fattig.. jag som vill göra så mycket :(


gammal bild på mig.




Puss på er!

RSS 2.0