Dear God...

Jag blir så irriterad när folk som inte är insatt i något ska yttra sig.. speciellt när det gäller religion. Den senaste tiden har jag läst så himla många bloggar där folk yttrar sig om något de tydligen inte vet ett skit om.

Alla läser väl religion i skolan men man får ändå inte veta exakt allting, så därför yttrar jag mig aldrig om tillexempel judendomen, kristendomen eller någon annan religion.

Men nu verkar det också vara så att HELA VÄRLDEN kan exakt ALLT om islam. De tror de kan allt iallafall..

Blir så jävla arg för de skriver om saker som inte stämmer. Senast idag läste jag en blogg där en tjej skrev att om en muslimsk tjej blir kär i en icke muslim så mördas hon. Alltså.. hedersmord. Ehm? För det första så skulle ingen riktig muslim mörda någon, det "ingår" inte i Islam som så många verkar tro. Det är bara idioter som tror de är religiösa som gör något sådant.

Jag har dock varit med om många gånger att om en muslimsk tjej blir kär i någon icke muslim så kan de prata med honom och kanske så kan han byta religion. Det är inget måste men samtidigt så är det bara något som står på ett papper.. så varför inte byta religion om man verkligen älskar tjejen?

 

 

 

 

Kände bara att jag var tvungen att få ur mig detta :)

Ska alldeles strax sminka mig och fixa mig lite, ska nämligen träffa killen.

 

Puss!


Kommentarer
Postat av: Nikolina

jag sa OFTAST blir det så att papporna blir skit sura och hör hedersmord!

2008-09-22 @ 18:28:20
URL: http://mjaubaby.blogg.se/
Postat av: Anonym

men om en muslimsk tjej blir kär i en ateist, vore det inte lite väl respektlöst att be honom gå med i islam, nåt han inte ens tror på? älskar tjejen honom tillräckligt mycket ska inte religion spela någon roll..

2008-09-23 @ 00:01:33
Postat av: anonym

man får inte omvända till islam bara för man är kär i en tjej som är muslim. man måste vilja acceptera själva religonen och vara troende. därför är det en står haram att omvända för en person och inte för allah.

2008-09-23 @ 23:15:41
Postat av: agnesa

att islam har fått så negativ klang är pga av media som vinklar allt, och tar bara fram det värsta. och folk tror tyvärr på det dom hör, och därefter drar alla över en kant. det är klart man får fördomar för en religion när alla bara tar upp dåliga saker med det och det är synd för islam är en fin religion. och det är viktigt att komma ihåg att de finns extremister i alla religioner, inte bara islaam. morden i Knutby tex o massa annat!! PLUS en sak till om hedersmord. det har inte med religion att göra utan kultur, och det är helt två olika saker, så ja blir också skitirriterad när folk säger att de bara är muslimer som utför dessa handlingar. av många fall är de faktiskt kristna. oh nu har jag skrivit för en hel månad :P haha :)

2008-09-24 @ 01:13:02
URL: http://envyus.blogg.se/
Postat av: arijana

håller med där, att väldigt många är kristna och utför hedersmord. många kanske tror att alla är muslimer i mellanöstern, men fan vilken puckad tanke. jag ha rhur många vänner som helst från iran som är kristna. men jag håller inte med dig emilia, jag tycker att man ska kunna respektera varandras tro om man verkligen älskar någon. det blir ju väldigt taskigt och orättvist framförallt att kräva att någon ska byta religion för min skull.. varför skulle inte jag då lika gärna kunna byta till hans religion? bara en tankeställare ;)

2008-10-04 @ 16:41:04
URL: http://shittypositive.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0