otten

ikväll/inatt har jag varit på nattklubben otten och dansat rumpan av mig.. SÅ JÄVLAA KUUUL! det enda jobbiga var att jag var där utan min älskling och självklart försöker andra killar dansa med mig då.. jag var tvungen o dissa varenda en hahaha, sorry guyyyys ;p

jag ska sova alldeles strax men jag hade ju lovat att berätta vilken konsert jag ska på imorgon.. idag?
jag ska se KISS. kan knappt förstå det haha :D ayaaa, ska bli kul..


jag är för trött nu..








natti

sämst

Fyfan vad jag är dålig på att blogga nuförtiden.. jag är tamigfan SÄMST på det.

Idag var jag hos frisören och hon räddade mitt hår. YES! innan var det liksom randigt och.. hmmnn, det mörka var liksom.. för mörkt? hon fixade iallafall till det och ni får se en bild när jag orkar ta en :)
Efter frissan stack jag hem, softa, sen åkte och provade min studentklänning hos sömmerskan. Jag sa vad jag ville ändra och lite sådär :) den kommer nog bli bra! Och efter deeeet så åkte jag och kollade på när musik-klasserna från De Geer hade konsert i en kyrka. Känner en som går där och hon spelar fiol, skitduktig! Alla var verkligen jätteduktiga och jag önskar att jag kunde sjunga. Fan..

Imorgon vill jag festa. Gratis inträde på Otten om man har studentmössa och sen halva priset på AAAALLT! yeeey :D haha. Men jag vet inte om jag kan vara ute så länge eftersom jag faktiskt ska till Stockholm på fredag och åker typ vid 9-10.
Det är nämligen så att jag ska på konsert :) vilken jag ska gå på får ni veta imorgon tror jag :) sedan så måste jag hälsa på min brors fru och deras barn, för de ska åka till jordanien på söndag och vara borta hela sommaren.
faaaaan, kommer sakna hans son så in i helvete mycket! han är världens gosigaste och sötaste lilla bebiiis :)


image30
fasters älskling :)






Nu ska jag nog kolla på girlicious eller sova.
Puss!

tjolahopp

Kvällen spenderades tillsammans med min älskling och lite kompisar. Vi grillade, drack öl och cider och bara umgicks. Det var mucho trevligt!
Min älskling är så himla mysig, ville inte åka ifrån honom idaaaag :( aya..


Imorgon ska jag till frisören och fixa slingorna lite, kanske lägga i lite fler också. Färgen på mina slingor har verkligen förändrats och nu har jag en utväxt. Vill ju vara fin till studenten såååå i gotta do iiiit.. ska klippa topparna också! Mitt hår är förjävligt. Behövs väl egentligen klippas ganska mycket men jag vill ju inte :( vill ha låååångt hår.. haha :)


image29
ge mig den här snyggingens hår!





Nääää, nu är jag trött och ska sova.

Puss på er!

yeah

Gud vad alla var galna idag på mösspåtagningen. Folk skrek och höll på så att rektorn blev lite sur haha :) Vi fick iallafall ta på oss mössorna och sen sjöng vi de sånger vi ska sjunga på avslutningen. Måste träna på dem...
I korridorerna luktade det öl, haha, folk har redan börjat festa :) Efter mösspåtagningen gick jag och två tjejer till stan. Vi tänkte att vi skulle käka på någon restaurang men det var ju typ fullt överallt så det fick bli pizza. Hade aldrig ätit pizza där förut men måste bara säga att den var äcklig.

Efter det köpte jag en kjol på gina tricot :) skitfin! Den är blå och hög i midjan :)



Ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Massa i klassen ska festa o så men tror inte jag har råd med det direkt. Kanske sätter mig nånstans med älsklingen och tar en drink eller nått, får se :)



Puss på er!

student 08

Klockan är mycket och jag ska strax sova. Imorgon har vi MÖSSPÅTAGNING! Yeeeeeeaaaah!
Kanske blir lite fest men det är sånt som märks :)


Puss och godnatt!


image28

the bucket list

Filmen var jättebra och sorglig men ändå så fick den mig att tänka till. Den handlar om två män som lider av cancer och de bestämmer sig för att skriva en lista över saker de måste göra innan de dör. De gör alla dessa grejer tillsammans och det kunde vara saker som att åka till kina, hoppa fallskärm, skratta tills man gråter.. och likande saker.

Detta fick mig att tänka på att jag också borde göra en sådan lista, alla borde nog göra en. Undrar vad som skulle stå på min? Troligtvis en massa länder jag måste besöka men för att kunna göra det så måste man ju ha pengar.
Starta eget företag skulle också vara roligt..
Hmnn, denna lista tåls att tänka på. And u know what? Life is short. Man vet aldrig när allt tar slut och jag har en liten regel till mig själv. Jag vill aldrig gå och lägga mig om jag är osams med någon, det känns inte bra.

Vad vill ni göra innan allt tar slut?





Puss!

my milkshake brings all the boys to the yard

Nu har jag gjort milkshake (igen) och lagt lite hallon i, så himla gott! Ska strax sätta på en film, The Bucket List. Har hört att den är jättebra och till och med min bror grät lite till den. Ska bli spännande att se hur den är, men den är säkert jättebra eftersom både Jack Nicholson och Morgan Freeman medverkar i den ;)


image27





Skriver mer efter filmen sötisar.
Puss!

miss world sweden

Tänkte berätta något för er. I april var jag med i en tävling på en nattklubb här i Norrköping. Det var en miss world tävling och man var först tvungen att gå på en såkallad audition. De valde ut 8 tjejer, däribland mig, som skulle uppträda senare på kvällen och visa upp lite kläder.
Det slutade med att jag vann hela tävlingen och de sa att vinnaren i varje stad ska tävla om att bli Miss Sweden i Stockholm den 12 juni.

Något negativt är att jag inte har fått någon information alls om tävlingen och jag har mailat dem men inte fått något svar. Tråkigt.. kanske inte blir någon tävling alls?
Äsch, time will tell som jag brukar säga.. haha :)


image24
Jag i mitten. Kan man kalla sig Miss Norrköping nu eller? Haha.


image25
Så otroligt fin klänning!


image26

26 maj

Jag lovade ju att jag skulle skriva inlägg tillägnat till min mamma och min pojkvän. Men nu har jag också bestämt mig för att tillägna det till en av mina bröder.
So.. here it goes



Mamma

image21

Enligt mig är hon självklart världens bästa mamma. Hon har allid funnits där för mig och mina syskon och hon har gett oss allt hon kunnat. Hon träffade min pappa när hon var väldigt ung, ynka 16 år. Sedan fick hon min syster när hon var 19 och sedan så fortsatte det. Hon har nu 4 söner och 2 döttrar. Min mamma har jobbat väldigt mycket i sitt liv men för några år sedan fick hon allvarliga problem med sin rygg och sina ben. Ingen läkare visste vad det berodde på och åren gick. Min mamma kunde inte ens gå 10 meter utan att få ont, hon kunde inte göra nånting. Efter några år förstod läkarna att det var diskbråck. Nu har hon opererats tre gånger och hon håller på att bli bättre. Hon har fått stå ut med så mycket i sitt liv och jag vet att det har varit svårt för henne. Kanske har jag och mina syskon inte riktigt utryckt hur mycket hon betyder för oss men man kan ju aldrig säga det för många gånger..
Min mamma, Eva, hon är den starkaste personen jag känner.
Jag älskar dig!




Rocky

image22

Min pojkvän, min älskling, min bästa vän. Vi har varit tillsammans i 34 månader och självklart har vi haft våra ups and downs. Ett tag kändes det bara som det var en massa downs men nu är allt så himla perfekt. Inga ord kan beskriva hur mycket han betyder för mig och jag behöver inte ens försöka.
Allt jag kan säga just nu är att Jag älskar dig Rocky! Tack för allt.




Min bror, Samir

image23

Idag fick jag ett trevligt telefonsamtal från honom. Han har redan innan sagt att han ska betala min studentklänning och skor till men idag berättade han också att hans present till mig är alla utgifter under studenten. Han kommer att betala middagar, mitt besök hos frisören och andra grejer som kanske kommer upp.
FY FAN SÅ SNÄLLT är allt jag kan säga faktiskt. Alla mina syskon är alltid så snälla mot mig och jag hoppas att jag en dag kan ge tillbaka lika mycket och mer därtill.
JAG ÄLSKAR ER!

Hello.

Jag lovade lite inlägg men de får komma imorgon :) Jag visste inte att jag skulle komma hem så sent och nu är jag trött.



IMORGON, I PROMISE! alright?




Pusssss


family

Hello!
Sorry att jag inte skrev något igår, men det blev så himla sent och jag var för trött. Igår åkte vi som sagt till Linköping och skulle fira min lilla kusin som fyllde 3 år. Han är så himla söt och fick många fina presenter :) En liten del av släkten var där, bland annat min älskliings kusin Nadja! Vi båda ville se Eurovision så vi åkte hem till henne och tittade :)
Så söt är du gumman, älskar dig!

Hann se alla låtar o sen kom mamma och pappa o hämtade mig. Vi hann hem i lagom tid till poängutdelningen. Haha, jag visste ju redan innan att Sverige inte skulle vinna så jag blev inte särskilt chockad. En sak som irriterar mig är att alla grannländer röstar på varandra. Men som tillexempel, Ryssland, deras land är uppdelat i flera länder? Om ni förstår vad jag menar. Så det är klart MINSK och alla dom ger poäng till Ryssland.
Aya, deras låt var rätt bra men jag hejjade på qele qeeleeee .. Armenien!

image20




Om en timme ska jag, mamma, pappa och en av mina bröder (anledningen till att bara en av mina bröder kommer är för att resten bor i Stockholm. Nån dag kommer ett inlägg med info om mig) till syrran. Hennes son fyller 3 år imorgon så vi ska fira honom idag. Sen så är det ju MORS DAG :)
Det är även en speciell dag för mig och min älskling. Idag har vi varit tillsammans i 34 månader! Myyys.


Ett inlägg till mamma och ett inlägg till honom kommer senare :)


PUSS!

NIGHT

Hello. Sorry för att jag inte har varit aktiv idag. Har inte varit på så bra humör och då tänkte jag att det inte var någon idé att ens blogga, för då skulle inläggen bli så hatiska och tråkiga. Someday kanske ni får se den sidan av mig.. who knows?

Imorgon ska jag åka till Linköping och fira min lilla kusin som fyller 3 år. Han är så söt! Är nog där hela dagen och hälsar på lite släktingar så det blir nog inget bloggande förän jag kommer hem sent på kvällen.



jag och min kusin, Nadja :)



Nu har jag målat naglarna och det blev fransk manikyr fast med orange istället för vitt, haha. Älskar nagellack och att dekorera naglarna! Bara så ni vet.





Nu ska jag sova.
Puss!

peace in da middleeast

smells like teen spirit

Shaaa bloggen!
Idag försov jag mig och missade en lektion i skolan. FAN! Aya, stack till skolan sen och fick veta att jag får VG i psykologi. Alla vill väl egentligen ha ett MVG men VG duger haha :D


Jag är så himla sugen på att shoppa. Igår gick jag på stan med mamma och min syster och då såg jag så många saker jag vill ha. Just nu skulle en ny parfym sitta fint :) Vill helst ha någon Paris Hilton tror jag. Hennes parfymer doftar så himla underbart!
Kanske beställer något från parfym.se :) Det tycker jag att ni också ska göra eftersom de är mycket mycket billigare än tillexempel åhléns och kicks.
En länk till sidan finner du till höger :)

image18
Den här fick jag av min pojkvän när jag fyllde år.
Den luktar så himla gott och han tycker den luktar som tuggummi och godis :)




Puss!


back

Nu är jag normal igen - thank God! Men filmen fick mig att sakna min älskling. Nååååja, kommer nog träffa honom imorgon :)

Jag har tänkt på en sak, hur kommer det sig att blondinbella, kenza, kissie, stina lee m fl är så himla kända? Varför är just DOM kända? Det är väldigt intressant det där :)

Imorgon är det skola och det blir nog mest en massa utvärderingar att göra, så himla skönt! Jag har lämnat in nästan alla böcker och man känner verkligen att snart är skolan slut. Det känns som att det är så långt bort men ändå så himla nära.. haha, helt skumt. Hoppas vädret är JÄTTEBRA på utspringsdagen den 5 juni.

image17



Nu är jag trött så jag ska nog sova om en stund.

Good niight sexy

eterno amore

Såg precis klart The Notebook. Har aldrig i hela mitt liv gråtit så mycket till en film, jag gråter fortfarande...
Jag har inga ord just nu, känns helt skumt. Ni som inte har sett den måste verkligen se den. Den här filmen får INGEN missa!







Hörs senare när jag är normal igen.

Puss!

mys

Ska alldeles strax kolla på The Notebook. Antar att de flesta redan har sett den och många har börjat gråta. Tänkte att det var dags för mig att se den nu också, jag vill se vad det är alla talar så gott om! :)

Till filmen har jag en milkshake och färsk ananas. Mums!


image16



Ha det bäst sötisar!

Puss

Holiday

Hello everybody!

Jag vill åka utomlands.. men vem fasiken vill inte det? Jag har en sån enorm längtan efter det varma vädret, fina stränder, shopping, god mat.. the list goes on..

Nr 1 för mig måste nog vara Jordanien. Jag har varit där två gånger men självklart så vill jag dit igen. Till Italien vill jag också åka.. fuskis min kusin som ska bila dit i sommar! :(
Majoriteten av min familj och mina släktingar ska utomlands i sommar, många av mina kompisar också. Men jag? Jaaaaag? Nope, jag ska ingenstans. FAAAAAAAAAAAAAAAN. Orkar inte vara fattig mer :)


image15
Jordaniens huvudstad, Amman.


Kul för blondinbella att hon ska till två länder i sommar. Hon ska väl säkert till fler..
Alltså, en grej jag inte fattar är varför "rika" inte åker utomlands oftare? Om jag hade massor av cash så skulle jag inte direkt sitta hemma särskilt mycket...





Ville bara få ut lite av min ilska :)
Puss på er!

me like

image14

:(

Jag antar att de flesta har läst om Kenza (som är jävligt söt) och att hon just nu ligger på sjukhus.
Jag är faktiskt en människa, tro det eller ej, så innan jag går och lägger mig vill jag bara skänka en tanke till henne :) Hoppas det inte är något allvarligt och att hon blir bra snabbt.



www.kenzas.se
Ger henne lite fler läsare :) haha...




God natt people :)

Howdy

Idag har varit en hyfsat slapp dag. Har pluggat en del men viktigast av allt - jag träffade älsklingen! :)
Vi gick till en kompis och kollade på Champions League finalen, Manchester mot Chelsea. Jag har alltid älskat hockey och fotboll kommer liksom tvåa för mig så jag var inte direkt positiv inför champions...
Anyways, matchen börjar och jag bestämmer mig för att hålla på Manchester, dels för att Ronaldo spelar där och för att deras tröjor var finare än de andras, haha.
Så himla spännande match! Fyfan..

MANCHESTER VANN, efter ett antal pirriga straffar :D Grattis till dom! Men jag tycker alltid så synd om förlorarna, jag vet liksom hur det känns och när man ser dom gråta så vill man bara krama om dom, haha.



image13






By the way, det enda jag har kvar i skolan nu är en turism-läxa och en redovisning. FIIIFAN SÅ NIIIICE!
Det enda som oroar mig inför framtiden är att jag inte har något jobb. Jag tar fan studenten - vad ska jag göra sen? En sommar utan pengar är ingen rolig sommar, så om ni har ett jobb att ge mig.. GIVE ME NOOW, PLEASE :)



Puss på er sötisar!

Foto

Sitter just nu i skolan och väntar på att fotolektionen ska börja. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra ens, har redan lämnat in en pärm med bilder. Antar att vi kanske ska skriva någon slags utvärdering eller så?
Jag är orolig för betyget för jag hade IG varning för flera månader sedan.. men min lärare har inte sagt någonting sen dess. Han kan väl inte ge ett IG nu, en vecka innan betygen sätts? Isåfall skulle det vara jäääkligt dålig stil av honom..

Idag ska jag skriva ett turism-arbete. Tror jag ska skriva om en resa till Jordanien. Hade först valt en resa till Frankrike, Paris, men Jordanien verkar lättare eftersom jag vet mer om landet.





image12

en bild jag har tagit.







Fasiken, jag är kissnödig men vill inte gå på skolans toaletter .. vilket dilemma...


Puss på er!

kvällens sista...

image11














GOD NATT ALLIHOPA!
see ya tomorrow...

lemon

Kom hem för en liten stund sedan och nu sitter jag här och dricker citronjuice.. mmm, gott! :)
Idag träffade jag som sagt min älskling. Vi hyrde film och var tvungna o gå i regnet.. jävla pissväder..
Aya.. fanns inte så många filmer o välja på så vi bara tog en o stack till en kompis där flera andra kompisar redan var.. Filmen vi hade hyrt SÖÖÖÖÖG och vi såg typ 10 min av den. Minns tyvärr inte namnet på filmen men den skulle handla om framtiden och verkade skitbra. Men jag gillar inte filmer där en person ska berätta allt som händer.. man vill ju se det :s inte höra?

Idag har jag varit allmänt irriterad. Det beror nog på ett litet tjaffs imorse, för lite mat + det dåliga vädret.
Hoppas att jag är lite roligare att umgås med imorgon ;)


image10
bilden har ingenting med texten att göra :) typ 3-4 år gammal bild på mig.






Puss babes!

dagens fråga

Jag tar bort plasten runt om och ser vadå? Joo, glassens topp är borta.
Så min fråga till er är nu:
Vem snodde toppen? Eller har företagen börjat snåla?



image9





ska strax ta bussen till älsklingen :) skriver mer senare ikväll.

peace in da middleeast

outfit

Förmodligen världens sämsta outfit-bild... men vad kan man begära av en mobilkamera egentligen?

image8

leggings: gina tricot
tröja: bikbok


Jag blir så ledsen...

när jag ser en snygg bikini. Vill ni veta varför? Joo, för att de flesta snygga, billiga bikinis är trekantiga och jag kan inte ha sådant på mig. Fyfaaaan så snygga det finns men självklart så passar dem inte mig. Jag måste ha bandau, som väldigt sällan passar, eller bygel-BH som det oftast inte finns så många snygga av.

Ni får gärna tipsa om affärer som säljer bikinis som passar mig :)



image7
ibland är det jobbigt att ha större bröst än B-kupa...




Puss på er!

i'm in love...

image6
titta så fiiiin! den kommer från asos.com

Hello.

Hej allihopa :)
Idag har jag bara varit hemma för jag försov mig imorse och sedan så behövde jag inte gå på andra lektionen. Imorgon ska vi ha redovisning i natur+svenska..  hoppas att det går bra för jag har mycket text att berätta om.

Idag ska jag plugga på texten till redovisningen och kanske träffa min älskling :)


image4



Puss på er!

What's up?

Shaaa.
Det här med att blogga verkar så himla krångligt. Jag menar inte bara att skriva, utan att fixa designen och självklart haffa läsare. Min design är inte klar ännu så ni behöver inte klaga. Jag kan inte ett skit om photoshop och allt bajs som finns.
Ni får gärna hjälpa mig :D




Nu pallar jag inte skriva meeeer.


Peace in da middleeast

RSS 2.0